VALIKKO
18.4.2016 16:49

Parvekeviljelypäivitys: Positiivisia ongelmia

Tää tyttö on nyt kyllä aivan tipahtamaisillaan kevään kelkasta. Ikkunalaudan istutuksilla sen sijaan menee lujaa. Parvekeviljely etenee niin hienosti, että siitä seuraa mulle ongelmia. Ikkunalauta on aivan tupaten täynnä, mutta parvekkeen sisustus on vielä täysin kesken eikä istutuksia varsinkaan lämpötilojen puolesta voi vielä viedä ulos. Tomaatit ja kurpitsat kaipaisivat kipeästi isompiin ruukkuihin, mutta mihinkäs mä ne isommat ruukut laittaisin, lattialle?

DSC_0007 (2) DSC_0020 (2)

Kurpitsoissa on jo nuppujakin, jotka kukkivat pian.

DSC_0034 (2) DSC_0032 (2)

Lehtikaalia en ole vielä uskaltanut maistaa, vaikka melkein jo voisi.

DSC_0003 (2) DSC_0024 (2)

Tää basilika on mun mielestä jotenkin tosi söpö. Eihän sitäkään raaski syödä, tai olen mä kerran siitä napsaissut. Taustalla näkyy salaattia ihan pikku astiassa, siitäkin jo kerran söin. Täytyy kesämmällä kylvää salaattia isompaan astiaan.

DSC_0042 (2)

Tomaatin taimet ovat jo hurjan isoja ja mun on varmaan pakko siirtää niitä omiin ruukkuihinsa, lannoittaa ja väsäillä niille jotain tukea. Voi että mä odotan, että saisin omia makeita tomaatteja!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.