VALIKKO
8.4.2016 19:13

Rivieran matkamuistoja

Palaan aina välillä uudestaan ja uudestaan vanhoihin reissukuviin. Juutun selailemaan niitä ja muistelen lämpöä iholla, meren tuoksua, jylhiä maisemia, kauniita kyliä, hienoja rakennuksia, ihanaa ruokaa, etelän pimeitä lämpimiä iltoja ja loman huolettomuutta, kun on ihan irrallaan oikeasta elämästä. Haaveilen siitä, että vaan kävellään ympäriinsä, ihmetellään uusia paikkoja ja otetaan kuvia. Välillä syödään ja käydään uimassa. Jalat ovat kipeät ja hartiat jumissa, ehkä myös nenä palanut ja auringonpistos tykyttää otsassa, mutta se ei niin haittaa.

Olen käynyt pari kertaa Etelä-Ranskassa ja Pohjois-Italiassa, nämä kuvat ovat yhdeltä sellaiselta reissulta toissa kesältä. Rivieralla on sitä jotain, se on samaan aikaan rento ja tyylikäs. Voisin palata vieläkin uudestaan. Toisaalta Etelä-Italiakin kiehtoo… Toivottavasti saatte näistä kuvista edes osan sitä fiilistä, mitä itse saan niistä imettyä! Kuvat ovat Imperiasta, Sanremosta, Cinque Terrestä, Tendestä ja Nizzasta.

kuva (79)_edited-1 kuva (81)_edited-1 kuva (88)_edited-1 kuva (61)_edited-1 kuva (49)_edited-1 kuva (71)_edited-1 kuva (84)_edited-1 kuva (62)_edited-1 kuva (37)_edited-1 kuva (33)_edited-1 kuva (16)_edited-1 kuva (15)_edited-1 kuva (8) kuva (7) kuva (5)

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.