VALIKKO
27.10.2016 15:00

Siksi markkinointia! – Ilmainen seminaari Jyväskylässä 2.11.

Kaupallinen yhteistyö: Keskisuomalainen

Markkinointi on hivuttautunut elämääni hieman salakavalasti liittyen moneen asiaan. Markkinointiviestintä, sisältömarkkinointi, Facebook-markkinointi, muu somemarkkinointi, ylipäätään digimarkkinointi sekä yritysmarkkinointi liittyvät nykyään melkein jokapäiväisiin työtehtäviini. Sen lisäksi pitäis markkinoida tätä omaa blogia, itseä työelämässä ja niin edelleen.

Markkinointi sanana sisältää paljon, enkä koe tietäväni siitä vielä paljoakaan. Muutama vuosi sitten tekemässäni JSBE:n perusopintokokonaisuudessa oli yksi kurssi markkinointia, jolla tutustuttiin muistaakseni lähinnä markkinoinnin peruskäsitteisiin, historiaan ja teorioihin. Mielenkiintoisimmat luennot tuossa opintokokonaisuudessa olivatkin vierailevien luennoitsijoiden, joilla kerrottiin oikeita ja ajankohtaisia esimerkkejä tuoreista ja erilaisista markkinointikeinoista erilaisissa yrityksissä.

siksi markkinointia -seminaari

Tällaisia casejä odotan myös ensi viikon keskiviikkona 2.11. järjestettävältä Siksi markkinointia -seminaarilta Jyväskylän Paviljongissa. Seminaari on suunnattu yrityksille ja se on ilmainen. Tilaisuuteen ilmoittautuminen on jo melkein täynnä, mutta vielä mahtuu mukaan. 

Tutkimusten mukaan suomalainen korkeatasoinen osaaminen jää osittain hyödyntämättä, koska markkinointiin panostetaan liian vähän. Suomessa markkinointiin laitetaan noin puolet siitä, mitä vastaavissa yrityksissä muissa maissa. Saataisiinko markkinoinnilla Suomi nousuun?

Siksi markkinointia -seminaarin järjestävät Keskisuomalainen, Kamua, Jykes, Tietoykkönen ja MARK.

Facebook / Instagram / Snapchat: anniinanir/ Pinterest / Bloglovin / Blogit.fi 

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.