VALIKKO
5.3.2016 19:15

Sovatek Kierrätyskauppa

Oletteko käyneet Seppälässä Sovatek Kierrätyskaupassa? Itse kävin ekaa kertaa viime kesänä. En käy Seppälässä kovin usein, mutta tämä ei silti mielestäni ole ollut Sorastajantiellä kovin kauaa. Kierrätyskaupan yhteydessä on ompelimo, verhoomo, vuokraamo Satumaa ja muita toimijoita, jotka olivat aiemmin Hakkutiellä.

Varmasti noiden muiden toimijoiden vaikutusta on, että Kierrätyskaupan sisustukseen on kiinnitetty enemmän huomiota kuin kirppareiden yleensä.

DSC_0691 (2)

Tästä lokerikosta löytyy erilaista pientavaraa.

DSC_0697 (4)

Nämä sovituskoppien verhot on musta aivan mahtavat. Myös liiveistä oli tehty ”kangasta” samaan tapaan koristamaan jonkun laatikon reunaa. Miesten paidoista oli tehty myös myyntiin pyykkipusseja, bongasin pari muutakin myynnissä olevaa juttua, jotka oli varmasti tuolla itse tehty.

DSC_0696 (3)

Kaupassa on myös somisteena kivoja juttuja, kuten tämä jättimäinen Euroopan kartta ja vanha Singer.

Tykkään käydä kirppareilla, mutta miksi ne ovat aina niin ankeita? Miksei niiden sisustamiseen voida panostaa samalla tavalla kuin muidenkin myymälätilojen? Kierrätyshenkinen DIY-meininki sopii mainiosti kirpparille ja ilahduttaa ainakin mua. Lisää tällaista, kiitos!

Ps. Löysin tällä kirppiskierroksella kauan haaveilemani pinnatuolit! Ai että olen onnellinen, nyt vanha pöytäkin näyttää taas ihan kivalta. Laitan kuvia, kunhan saan kuvattua.

Kommentit

 • Kiitos vinkistä! Tuolla en olekaan käynyt koskaan, mutta ehdottomasti voisin joskus käydä! Mukavaa sunnuntaita 🙂

   0
   • Nimetön Nimetön

    timo rakasta anniina toivoo timo

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.