VALIKKO
31.12.2016 17:58

Suosituimmat postaukset 2016

Uudenvuoden aatto! Blogit ovat täynnä kuluneen vuoden pohdintoja, kohokohtia ja uudenvuodenlupauksia. Itse vielä odottelen, että lämpenisin sellaisille ajatuksille. Jotenkin ajatus uudesta vuodesta on tuntunut vain ja ainoastaan raskaalta, siltä etten ole vielä valmis. Tässä parin viikon (puoli)lomailun jälkeen alkaa jo tuntua paremmalta.

Niihin ajatuksiin ehkä enemmän myöhemmin, nyt kerrataan vuotta 2016 vähän kevyemmällä tasolla. Viikon päästä tasan vuosi sitten Stoori.fi näki päivänvalon ja aloitin bloggamisen puhtaalta pöydältä. Blogin kannalta olen vuoteen suht tyytyväinen: olen saanut hyvin pidettyä yllä postaustahtia ja kirjoittanut laajasti erilaisista aiheista. Kehitettävän varaa on kuitenkin aina.

Kaikki on hetken tässä -blogin suosituimmat postaukset 2016

PAPERIVALO – PYSÄHDY 25 KM TORNIOSTA

Kesäkuussa olin mummolassa Karungissa, ja kirjoitin paikallisesta Paperivalo-yrityksestä. Kaupassa myydään yrittäjän tekemiä paperituotteita, kuten kuvassa olevia murrejääkaappimagneetteja, ja muuta designia.

KALENTERISTA LOPPUU SIVUT!

Kesäkuussa myöskin pohdin kalenteriasioita ja suunnittelin tässä postauksessa bullet journalin aloittamista. Sinänsä kiusallista, että tämä postaus nousi esiin, koska bujo-projektini tyssäsi alkumetreille kun päädyin loppukuusta ostamaan ihanan Rifle Paperin kalenterin.

OMAN HIUSVÄRIN KASVATUS

Heinäkuussa esittelin oman hiusvärin kasvatus -projektia, joka oli edennyt jo hyvään vaiheeseen. Nyt puoli vuotta myöhemmin homma on tietysti vieläkin pidemmällä. Pitäisikö tehdä tilannekatsausta?

MITÄ TEHDÄ JYVÄSKYLÄSSÄ?

Rallien alla kokosin yhteen Jyväskylän parhaat jutut: ravintolat, kahvilat, terassit, kaupat, kirpparit, uimarannat, puistot, museot ja tapahtumat. Päivitin tätä muuten juuri eilen, joten se on edelleen ajan tasalla.

MUMMIN RETROMEKKO

Heinäkuussa postasin myös tästä hauskasta mummolan vintiltä löytyneestä mekosta, joka kuului edesmenneelle mummilleni. Toin sen ja pari muuta vaatetta Jyväskylään, ensi kesänä pääsee taas käyttämään.

KIRJALLISUUDEN JA KIRJOITTAMISEN OPISKELU JYVÄSKYLÄN YLIOPISTOSSA

Yhteishaun aikaan tein pitkän postauksen opinnoistani: kirjallisuudesta, kirjoittamisesta ja siitä oman alan etsimisestä. Tuohon aikaan olin itsekin vasta laittanut yhteishaun menemään – ja nyt ollaan opiskeltu journalistiikkaa jo puoli vuotta.

KUN AUTOLLA AJAMINEN PELOTTAA

Muistan, että mua jännitti julkaista tämä melkein vuosi sitten kirjoitettu postaus. Paljon kohtalontovereita löytyi kommenttikentässä ja olen huomannut, että niitä löytyy kasvokkainkin, kun vain avaa suunsa. Pelko on voitettu kuluneenakin vuonna useamman kerran.

Nyt mä laitan kengät jalkaan ja lähden uudenvuoden viettoon. Kiitos kuluneesta vuodesta lukijoille ja upeaa vuotta 2017!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.