VALIKKO
27.5.2016 10:29

Supergan tennarit

Superga sneakers

Conversen tennarit ovat olleet mulla käytössä tyyliin aina. Viime vuosina ne ovat viimein alkaneet kyllästyttää ja ovathan ne kai vähän myös out. Mulla on niitä kyllä kaksi paria kaapissa, mutta ne ovat jo parhaat päivänsä nähneet. Viimeisen vuoden ympäri olen käyttänyt Niken Roshe runeja, joista olen tykännyt kovasti. Niihin tuli kuitenkin jo syksyllä reikä ja nyt niistä tulevat kirjaimellisesti varpaat ulos. Ei huvita ostaa uusia Niken kenkiä, jos ne kestävät yhtä kauan kuin sata euroa halvemmat tossut. Olenkin koko kevään miettinyt, millaiset kengät ostaisin. Kummallinen olo, kun ei tiedä mitä haluaa! Epätyypillistä minulle.

Kuten kerroin, kävin äidin kanssa viime viikonloppuna Donnassa, jossa iskin silmäni Supergan tennareihin. Äidilläni on ollut vastaavat monta vuotta eivätkä ole menneet miksikään. Kengillä on hyvä kävellä, sillä niissä on kunnon pohja, joka kuulemma muotoutuu jalkaan. Kangastennarit voi myös laittaa huoletta pesukoneeseen.

Supergan tennarit Superga

Mulla on näistä kengistä nyt kovat odotukset. Jospa ei tarvitsisi ostaa uusia muutamaan vuoteen? Koen, että nämä ovat aika ajattomat toisin kuin vaikka ne Niket. Valkoinen on paitsi trendiväri myös arka väri, mutta eiköhän se pysy kauniina kun pesee aina välillä. (Tietysti sotkin kengät jo ensimmäisellä käyttökerralla, kun laitoin ne jalkaan vesisateessa.)

Onko Supergan kengät tuttuja?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.