VALIKKO
17.8.2016 19:00

Syksyn tuntu

syksyn tuntu (1) syksyn tuntu (2)

Kummallisia nämä säätilat ja ajan kulku. Ensin kevät jäi välistä, sitten kesä hujahti että hurahti ja elokuun vaihtuessa tuli heti syksy. Se ei mua sinänsä haittaa, koska syksy on eniten mun vuodenaika. Elokuussa parasta on se syksyn tuntu: kirpeä ilma, pimeät yöt, sadonkorjuu, omenapiirakka, pihlajanmarjat ja uuden odotus. Koska aina tähän asti syksy on tuonut jotain uutta.

Kuitenkin syksyn tulo tuntuu nyt vähän ristiriitaiselta. Kesän jäljiltä ei ole levännyt olo. Tuntuu, että aika menee ihan liian lujaa eikä elämässä ole sellaista hallinnan tunnetta. Tietenkään elämää ei voi hallita, mutta jonkinlaisen kontrollin tunteen mä tarvitsisin. Mistäköhän sen saisi takaisin?

Viikot menee keskenään sekaisin, ne vaan lipuu ohi samanlaisena mössönä. Onneksi kesällä on kuitenkin tapahtunut kivoja asioita, pari viikkoa sitten käytiin roadtripillä Helsingissä, Repoveden kansallispuistossa ja Porvoossa, mistä nuokin ylläolevat kuvat ovat. Kaiken järjen mukaan tavallisen arjen pitäisi maistua ja eiköhän se lähde sujumaan, kun oikein asennoituu.

Arkeen paluun piristyksistä ajattelin kirjoittaa tänne blogiinkin ja myös yksi Porvoon kahvila- ja ravintolavinkki on tulossa. Yritän olla nyt pari päivää tosi tehokas, että saisin mieltä painavat jutut tehtyä.

Palaamisiin ja tsemppiä just sun loppuviikkoon!

Kommentit

  • Tuija Rajala

    Syksyä se on vaikka täällä oli tosi lämmin päivä. Pihlajamarjat jo punottavat jonkin verran.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.