VALIKKO

Uusi vuosi ja lupaukset

PC280136 (2) PC280135 (2)

On uusiavuosia, jolloin tuntuu että kaikki on paskaa eikä muuksi muutu. Ja on uusiavuosia, jolloin odottaa vähintään ihmeitä tapahtuvaksi. Mulla on nyt tuollainen jälkimmäinen.

Olin viime kesän työharjoittelussa ja koko sen jälkeinen syksy on mennyt vähän kuin koomassa. Harjoittelu oli tosi hyvä kokemus, mutta se myös pisti mun pään aivan pyörälle. Olen miettinyt ja analysoinut sen puhki, mikä musta voisi oikeasti tulla isona, mitä mä haluan, mistä pitäisi tehdä gradu ja pitäisikö vaihtaa pääainetta. Olen ollut väsynyt ja tällainen vaihe on tullut tarpeeseen. Nyt olen valmis uuteen vuoteen ja ottamaan taas elämääni niskasta kiinni.

En yleensä välitä uudenvuodenlupauksista. Jos haluaa muuttaa elämäänsä, miksei sitä voi tehdä mihin aikaan vuodesta tahansa? Jos yrittää tammikuussa, on varmaan pikemminkin tuomittu epäonnistumaan. Mä nyt kuitenkin lupaan tässä kaikkien todistajien lukiessa, että huolehdin arjen koittaessa itsestäni taas paremmin.

Mä olen sellainen, että saatan unohtaa syödä. Saatan unohtaa käydä ulkona koko päivänä. Saatan havahtua illalla siihen, että niskat ovat jumissa ja päätä särkee eikä uni meinaa tulla. Ei kai ole siis paljoa vaadittu, että lupaisin syödä joka päivä lämpimän aterian, salaattia ja liikkua johonkin. Ja sitten, en lupaa, mutta yritän tehdä comebackin salille (jos nyt mun kohdalla näin voi edes sanoa). Kaikkien muiden tammikuun havahduttamien sekaan.

Hyvää ja inspiroivaa uutta vuotta!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.