VALIKKO
16.2.2016 20:01

Vanhoja DIY-koruja 1/3

Käytän koruja ihan tosi vähän. Mulla on kuitenkin pieni kokoelma, jota en raaski laittaa pois. Olen joko saanut niitä lahjaksi, tehnyt itse tai niillä on muuten vaan tunnearvoa. Aina kun katselen koruvarastoani, päätän alkaa käyttämään niitä… En kuitenkaan yleensä muista. Olen simppelin pukeutumisen ystävä ja minusta tatuointi, silmälasit ja kynsilakka ovat jo koruja itsessään. Ensimmäinen kulkee väkisinkin kädessä mukana ja arkena silmälasitkin ovat aina päässä. En siis kaipaa enempää härpäkettä ulkomuotooni.

Jossain vaiheessa käytin enemmän koruja ja silloin niitä tuli askarreltuakin. Ajattelin tehdä lyhyen postaussarjan, jossa esittelen näitä vanhoja koruja. Osan olen esitellyt joskus entisessä blogissa, mutta postaukset eivät ole enää tallessa.

DSC_0373 (2)

Näihin hapsukorviksiin sain idean yhdestä Ilta-Sanomien käsityöblogista, jota ei taida olla enää olemassa enkä muista nimeäkään. Nämä on tehty yksinkertaisesti suorakaiteen muotoisesta nahkapalasta, jonka toinen puoli on hapsutettu ja sen jälkeen pala on liimattu rullalle.

P1050036 (2)

Rautalangasta kieputettu rusettisormus.

P1060027 (2)

Linnunpesäkorun ohjeet löytyivät Sincerely, Kinsey -blogista. Avain on kirpparilta ja se oli musta kaunis. Kivikorun kivestä mulla ei ole mitään muistikuvaa, mistäköhän olen sen poiminut?

Käytättekö te koruja? Oletteko kuulleet seitsemän säännöstä?

Eli asussa pitäisi olla vain seitsemän osaa kaikki vaatteet ja huomiota herättävät yksityiskohdat mukaanlaskettuna. Mulla on yleensä näkyvillä: kengät, housut, pusero, neuletakki, kello, silmälasit… Vielä koru mahtuisi siis mukaan. Paitsi jos se kynsilakka lasketaan…?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.