VALIKKO
14.12.2016 19:00

Videopostaus: Jolie box

Oletko kuullut Jolie boxista? Jolie box on luonnonkosmetiikan verkkokaupan Jolien versio kuukausittain kotiin lähetettävästä kosmetiikkaa sisältävästä yllätyspaketista.

Yksi boxi sisältää 4-6 erilaista tuotetta, joista vähintään kaksi on normaalikokoisia ja osa matka- tai näytepaketteja. Yhden laatikon hinta on 24 euroa ja esimerkiksi tässä laatikossa pelkän kynsilakan normaalihinta on 19,90, joten rahoille kyllä tulee vastinetta.

Tämä ei ole mikään yhteistyöpostaus, vaikka vähän mainokselta saattaakin kuulostaa. Olen vaan niin innoissani tästä 😀 Tilasin tosiaan itselleni kolmen kuukauden jakson, joten vielä pari pakettia on tulossa. Jee!

Nyt on maailmankirjat sekaisin, nimittäin kuvasin tilaukseni ensimmäisen paketin, joulukuun Jolie boxin esittelyn videolle! Opeteltavaa videoiden tekemisessä riittää, mutta tässä tulee mun ensimmäinen yritys!

Kertokaa ihmeessä, mitä tykkäsitte videosta! Olkaa kuitenkin armollisia, tää oli ensimmäinen tekemäni video sitten yläasteen 😀 Ainakin jalustaa voisin käyttää jatkossa…

Facebook / Instagram / Snapchat: anniinanir/ Pinterest / Bloglovin / Blogit.fi 

Kommentit

 • Nimetön Viiruli

  Hyvä video vaikka en tälläsiä yleensä katokkaan 😉 kamerasta kuulu aika kovaa natinaa mutta se oliki ainoo asia ”kehitettävää” 😀 Ja kuinka kiva idea tollanen paketti! Vois itekki tilata jos olis rahaa!

   0
  • Anniina

   Kiitti! Natina kuuluu tarkennuksesta 😀 Sitten kun on jalusta, toinen käsi vapautuu manuaalitarkennukseen, joten jos saisin senkin sitten sillä. Kiva kun kommentoit 🙂

    0
 • Minna Rajala

  Oli tosi kiva ja mielenkiintoinen video! Sua oli jotenkin kiva seurailla ja tykkäsin tästä esittelystä, joskin tykkään myös seurata ihan sellaisia höpöttelyvideoitakin, jos on kiinnostava henkilö kyseessä 🙂 Rohkeasti vaan lisää videoita, jos haluat tehdä! Mä ainakin tykkäsin tosi paljon 🙂

  Mulle tää boksi oli tuntematon entuudestaan, oispa kiva! Itsekin oon miettinyt siirtymistä luomumeikkeihin, mut meikit kuluu mulla niin hitaasti eikä roskikseenkaan viitsisi heittää… Tosin eipä niissä kaikissa enää taida olla päiväystäkään. Toisaalta mulla on nyt niin hyvä ripsari ja meikkivoide, että kirpaisisi ehkä luopua niistä. Onko toi sun meikkivoide enemmän kuultava vai matta? En videolta osannut sanoa, kun jos on vielä sitä highlighteria myös. Tulipas pitkä kommentti, innostuin hieman 😀

   0
  • Anniina

   Ihana saada hyvää palautetta, kiitos <3 Mua vähän jännitti julkaista tätä!

   Just pari postausta taakse päin kirjoittelin siitä, että kun aloittelin luonnonkosmetiikkaan siirtymistä, urakka tuntui tosi isolta. Kun sitä tekee vähitellen, huomaa yhtäkkiä että näitähän on jo aika paljon. Mä olen aloittanut shampoosta, hoitoaineesta, rasvoista, dödöistä yms., jotka kuluu nopeammin kuin meikit 🙂 Absolutionin meikkivoide on mielestäni matta.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.