VALIKKO
5.5.2016 19:29

VIP-ilta Forumin ONLY / VERO MODA / JACK & JONES -liikkeessä

Kaupallinen yhteistyö: ONLY / VERO MODA / JACK & JONES Forum Jyväskylä

DSC_0120 (3) DSC_0003 (2)

Eilen oli tosiaan jo aiemmin mainostamani VIP-ilta Forumin ONLY / VERO MODA / JACK & JONES -liikkeessä. Liike oli tunnin myöhempään auki kuin tavallisesti ja illan aikana sai kaikista tuotteista -20 %. Lisäksi oli pientä tarjottavaa, alkoholitonta kuoharia ja arvonta, josta yksi onnekas sekä miesten että naisten puolelta voitti vapaavalintaiset sortsit.

Mä olen löytänyt Onlyn ja Vero Modan vaatteet uudestaan sinä aikana, kun mun ystävä on ollut Forumin liikkeessä töissä. Siiri osaa aina suositella kaikkea kivaa, etsii näppärästi oikeat koot, tietää mikä näyttää hyvältä ja luotan, että myös sanoo sen. Vähän vaarallistakin oikeastaan, pitää varoa ettei Siiri myy liikaa. Olen myös huomannut, että Bestsellerin vaatteet on parempilaatuisia kuin monen muun ketjuliikkeen vaatteet.

DSC_0018 (2)

Tämä oli se toppi, jota lähdin sovittamaan, mutta luovutin ja päätin ettei tämä malli nyt vaan sovi mulle, vaikka kuinka haluaisin. Tsiikailin myös tuota oikealla olevaa t-paitamekkoa, joka näytti super kivalta Annika-myyjän päällä.

DSC_0034 (3) DSC_0086 (3) DSC_0054 (2)

Mun kaveri osti tuon harmaan midi-mittaisen trikoohameen, jota olen myös katsellut monesti, kun olen rampannut tuolla liikkeessä syystä ja toistesta. Mulla on jo yksi samantyyppinen, joten en tarvitse…

DSC_0064 (3)

Tässä Onlyn puolen lampussa on jotain hauskaa, mutta siitä tulee myös mieleen hämähäkki!

DSC_0044 (3) DSC_0091 (3) DSC_0017 (2) DSC_0040 (3)

Ihania kuoseja, sävyjä ja pitsiä. Näissä tähän postaukseen valikoituneissa kuvissa pyörii samat värit kuin mun vaatekaapissakin: musta, valkoinen, harmaa, sininen ja punainen.

DSC_0107 (4)

Olen käyttänyt monta vuotta Dr. denimin farkkulegginssejä, mutta olen kyllästynyt siihen, miten nopeasti ne kuluvat puhki. Mustat vetelevät viimeisiään, joten tuli hyvään saumaan, kun sain blogipostausta vastaan puoleen hintaan nämä Vero Modan LUX-pöksyt.

Näissä on super flexibility, ja housujen luvataan pitävän muotonsa. Lisäksi näiden mustan värin pitäisi kestää kymmenen kertaa kauemmin kuin tavallisissa mustissa farkuissa. Saas nähdä, mutta ainakin nämä ovat tosi pehmoiset ja oikeasti mukavat päällä. Niin vaan sujahti tavallista pienempi koko jalkaan kuin sukka.

DSC_0125 (2) DSC_0140 (2)

Suunnittelemani topin sijaan ostin tällaisen ihanan kesäpaidan. Nään sieluni silmin tän sinisten farkkusortsien kanssa kuumana kesäpäivänä. On varmasti vilpoinen ja helman alle mahtuu jätski ja toinenkin.

DSC_0167 (2)

Tykkäilettekö te Bestsellerin vaatteista? Onko vaatekaappi valmiina kesään?

Kommentit

 • Päivi

  Noi housut näyttää ja kuulostaa täydelliseltä! Täytyypä harkita 🙂

   0
 • Minna Rajala

  Kiva teksti ja hyviä kuvia, melkein kuin olisi itse ollut paikan päällä! Kestävät vaatteet on kyllä iso plussa, mullakin farkut kuluvat ihan liian usein käyttökelvottomiksi.. Tai sitten sijoitan vääristä kankaista tehtyihin yksilöihin, en tiedä! Vaatekaappi ei ole vielä kesäkunnossa, mutta ehkä pian tai ainakin pikkuhiljaa!

   0
  • Anniina

   Kiitos! 🙂 Kestäviä vaatteita on kyllä välillä vaikea löytää!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.