VALIKKO
4.3.2016 23:16

Ideoidaan burleskia!

Tiedättekö sen tunteen, kun kuuntelette hyvää musiikkia ja mielessä alkaa välkkyä värejä, kuvia, tilanteita, jopa koreografioita? Mitä enemmän musiikki aiheuttaa mielihyvän väreilyä kehossa ja suurta innostusta, sitä villimmiksi ajatukset laukkaavat.
Lapsena minua sanottiin haaveilijaksi, mietin väriloistoja ja vartalon asentojen mahdollisuuksia ilman musiikkiakin, joskus keksin päästäni melodioita, joita ei ollut olemassakaan.

 

neiti2

 

On hauskaa, kun ideoita pälkähtää päähän oli sitten missä tahansa. Olen saanut musiikin kuuntelun lisäksi mahtavia ajatuksia mm. televisiota katsellessa, ennen nukkumaanmenoa, bussia odotellessa, kaverin luona teetä hörppiessä ja kännissähän sitä saa kaikista supereimmat ideat. Sitä vain ammentaa toteutuskelpoisia asioita muista ihmisistä ja ympäristöstään.

 

kirja
Kirjoitan kaiken ylös somaan kirjaseen.

Viime aikoina burleski-ideointi on ollut hyvin ajankohtaista, koska useampi esitys lähestyy. Vaikka luulee, että kaikki yksityiskohdat ovat valmiita, niin aina sitä keksii jonkun vielä paremman jujun koko hommaan.
Edessä on myös ensimmäinen yhteisesitys kaverini kanssa. Aluksi minua hieman jännitti lähteä kertomaan joitain omasta mielestäni vähän pöhköjä ideoitani, mutta onneksi meillä olikin aika samanlaiset halut esityksen suhteen, joten olen varma, että tästä tulee jotain älyttömän hauskaa! : D

kisu
Kesken ideoinnin voi rapsutella vaikka tätä söpöläistä <3

Tykkään katsella klassista burleskia, mutten välttämättä esittää sitä. Tuntuu, ettei sellainen ensinnäkään sovi yhtään vartalonmallilleni ja ajatusmaailmani on muutenkin vähän sellainen, ööm… outo? Tahdon naurattaa ihmisiä, osoittaa ilman sanoja jotain ihan paskaa huumoria. Tahdon ehkä jopa vaivaannuttaa. Miksi? ..No koska se on minusta hauskaa. : D En myöskään osaa olla mikään tavanomainen neiti, vaikka osaankin flirttailla kasvoillani. Edes korkokenkiä en voi pitää, koska nilkkani ovat sellaista makaroonia, että tarvitsisin nilkkatuet tasapohjaisten kenkienkin kanssa. (Olen muuten koko illan etsinyt mahdollisimman pienikorkoisia avokkaita, saa vinkkailla!)

neiti1

Naurattamisen lisäksi haluaisin tehdä myös päinvastaista eli ahdistaa. Rakastan tarinoiden surullisia loppuja. Surua on kuitenkin paljon vaikeampi luoda ja onhan burleskitapahtumat muutenkin sellaisia, jotka pursuavat iloa, ihmiset hurraavat ja kaikki tuntuu olevan yhtä suurta perhettä. Toisaalta sitten huumorintajuni on niin musta, että tulen varmasti iloiseksi, jos esitän jotain oikein traagista hahmoa ja kuulen hurrauksia juuri niissä ahdistavissa kohtauksissa. Kieroutunutta, mutta mahtavaa!

Olisi aika hienoa tehdä joskus vähän kantaaottaviakin esityksiä, mutten usko olevani siihen vielä valmis. Ehkä joskus myöhemmin, kunhan saan lisää varmuutta esiintymiseeni ja toivon mukaan vähän nimeäkin.

 

telsuKun pää alkaa lyömään tyhjää, yksi hyvä tapa nollata kaikki on katsoa vaikka hyvää sarjaa.

Suunnittelun kanssa on hyvä pitää välillä taukoa, että ei paahda joka päivä samaa ideaa. Muuten koko juttu voi alkaa maistua vähän puulta. Ideoita tulee sitten kun tulee. Mutta onhan se ihanaa, jos on vaikka koko päivän ollut menossa ja sitten kotona voi laittaa jättikuulokkeet korville, pistää tietyn biisin soimaan ja kuvitella mitä kaikkea tuon kappaleen aikana ehtisikään lavalla tehdä. <3 Tuntuu kuin katsoisi jotain sikajännää leffaa, jossa pääosaa esittää itse.

Kävin tällä viikolla ostamassa kaikenlaista maskeeraustarviketta. Ehkä testailen ja postailen kuvia tänne, jos osoittautuvat kelvollisiksi. : )
Mieleni tahtoo taas tanssia, joten musiikki soimaan~!

 

corset

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.