VALIKKO
2.12.2017 10:36

Mikä on ilo?

Jokainen haluaa olla onnellinen, mutta ilo on salaperäinen useimmille ihmisille. Jokaisen käsitys, että mikä tekee onnellisesta elämästä on hyvin erilainen. Esimerkiksi, jotkut ihmiset haluavat matkustaa ympäri maailmaa tai heillä on iso listi paikoista jossa haluavat mennä ja asioita mitkä haluavat tehdä. Yksi syy on se, että ihmiset odottavat, että heidän onnensa on tullut suurista asioista, kuten työn edistäminen tai uusi romanssi. Kuitenkin, onnellinen ja rauhallinen elämä on löydettävä pienissä asioissa myös. Elämä koostuu pienistä asioista, joten pitää nauttia heistä kaikesta. Vaikka hetkeksi  mutta se on varmasti miellyttävämpää.

Entä juuri nyt? Saitko ruokaa, jota nautit? Onko sinulla hyvä sänky, pehmeät tyynyt ja mukava viltti? Sitten sinulla on jo jotain, mitä todella haluat.

Onni on suurelta osin kiitollinen. Jakaminen jonkun kanssa joku tarvitsee auttaa meitä tuntemaan itseni kiitollisemmaksi asioista mitkä meillä ovat. Milloin annoit viimeistä kertaa siunauksiasi? Tee luettelo asioista, jotka ovat sinulle siunaamista. Asutko hyvällä tiellä ja sinulla on auto, joka kulkee? Onko sinulla vettä ja sähköä? Monilla muualla maailmassa ei ole näitä yksinkertaisia mukavuuksia.

Hyvää ja tyydyttävää elämä vaati meitä hidastamaan vähän aika ja nauttia pieniä nautintoja.

             

 

 

 

 

 

 

   ” RENTOUTUA JA OLLA KUIN LAPSIA”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onnellisuus riippuu miten asenteistamme pieniin asioihin. Arvosta pienimpiä ihmeellisiä hetkiä, vaikka nauttia suklaata, laulaa kuin kukaan ei kuuntele, lämmin halaus, katsellen lunta ikkunasta ja mikä tahansa, joka antaa sinulle hetkellisen onnellisuuden.

Minulla on hiljainen aamu hetki ja aamukahvi kedessä juuri nyt kun kaikki muut perheessä ovat vielä nukkumassa . Tämä on minun onnellinen hetki juuri nyt. Mikä on sinun?

 

 

 

 

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.