VALIKKO
23.9.2017 22:54

”Yksinäisyys on kuin umpio, josta on pakko ulospääsyä.”

Maailmaa on suuri mutta olen pieni, OLEN YKSIN. …..

Olen kotona yksin, olen ulkona yksin, menen leffaan yksin, harrastan yksin, teen käytännössä kaiken yksin. Minulla ei ole ketään, jonka kanssa keskustelisin päätöksistä, asunnon­ostosta tai sähkösopimuksesta eikä tunteista. Jos jotain sattuisi, en tiedä kenelle soittaisin. Yritän aina pähkäillä asiat yksin, ja silloin ne voivat tuntua isoilta. Ulkokuori näyttää hyvältä, mutta sisältä olen yksinäinen. Työkavereita ei kiinnosta yksinäisen ihmisen elämä, koska ajatellaan, ettei yksinäisellä voi olla elämää.  Yksinäisyys pelottaa vaikka kuinka paljon yritän psyykata itseäsi positiivisilla ajatuksilla.

Come on! Se ei ole vitsi! 

Nämä ajatukset voivat koskea ihmisille monta kerta elämässä. Itse asiassa yksinäisyys kuuluu elämään. Yksinäinen ihminen on ihan tavallinen ihminen, josta on syystä tai toisesta tullut yksinäinen.

Sanotaan että kun yksinäisyys painaa, apu voi löytyä ystävätoiminnasta. jonkun pitäisi poimia ihmisiä mukaan, sillä yksinäisyyttä ei voi hoitaa muuten kuin saattamalla ihmisiä yhteen. Yksinäisyydestä pitää puhua ja siitä pitää tehdä hyväksyttävä asia. Jokaisella tulee olla oikeus sanoa ääneen, että olen yksinäinen ja haluan asiaan muutosta.

Auttaako ketään?

Mikä auttaa sinua, kun tunnet olosi yksinäiseksi? Kerro alla!

 

Kommentit

  • Nimetön Nimetön

    Kyllä nyt hyvänen aika aikuisen ihmisen pitää osata lähteä liikkeelle ja tutustua ihmisiin, jos kokee itsensä yksinäiseksi. Lapsen kohdalla asia on toki eri.

     1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.