VALIKKO

Kotiäidin sekametelisoppa

18.10.2018 07:44

Kun voimat katoaa

Heippa!

 

Viimeisimmästä julkaisusta onkin jo aikaa. Elämä vienyt eteenpäin ja samalla tuonut haasteita.  Kaikki muuttui kesällä, kun alkoi ilmaantumaan selittämättömiä kipuja ja särkyjä. En välittänyt niistä ensin yhtään, vaan jatkoin töitä ja elämää normaalisti. Sitten se alkoi. Nimittäin lääkärissä hyppiminen ja sairaslomalla oleminen. Mitään kunnollista diagnoosia en ole saanut vieläkään.

Työt loppui syyskuun lopulla ja tällä hetkellä opiskelen. Ajattelin, että ehkäpä nämä kivut hellittäisivät, jos mentäisiin vähän rauhallisemmin opiskellen. Niin.. Ei mennytkään aivan niin.

Keho on muuttunut ja oireet muuttuneet. Oon kamalan uupunut ja esim. kävelylenkki koiran kanssa saa kamalan väsyneeksi. Entäpä vaikka imurointi? Voisin senkin jälkeen vaan nukkua, koska se tuntuu niin raskaalta. Kädet väsyy kun kirjoitan vaikka muutaman lauseen.  Mutta eihän minussa lääkäreiden mielestä ole mitään vikaa.

Minulla on koti täynnä post – it lappusia, koska muistikaan ei ole enää entisellään. En enää minuutin päästä saata muistaa mitään, jos en saa heti laitettua asiaa ylös. Bullet journal tyylinen kalenterini kulkee joka paikassa mukana, jotta saan laitettua tapahtumat yms heti ylös.

Tuntuu välillä kauhealta miten kukaan ei kuuntele eikä ota tosissaan, koska ”Sinähän oot vielä nuori, joten mitään ei voi sinulla olla.”

Tämä kirjoitus auttoi purkamaan omia ajatuksiani ja olotilakin kohentui, kun päästin tämän kaiken ulos. Toki nyt on kädet jäykät ja väsymys puskee päälle.

Oman hyvinvoinnin takia tämän kirjoitin, kiitos jos jaksoit tämän lukea. 🙂

-Nora

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.