VALIKKO

Uusi vuosi, uusi blogi

Hyvää uutta vuotta 2016 ja tervetuloa seuraamaan Kotitalosta blogia! 3kymppisen naisen, 3 lapsen äidin ja vaimon kirjoituksia, jotka painottuvat lähinnä sisustukseen, itse tehtyyn, leivontaan, ruokaan sekä ihan arkeen.

PC310661

Pitkään olen tätä blogijuttua miettinyt, lähes kolme vuotta, jolloin pääsin suunnittelemaan oman kodin sisustusta. Mihin se sitten kariutui? Arjen kiireisiin tai siihen, että en keksinyt blogille nimeä. No, ajatus omasta blogista on kuitenkin muhinut koko ajan päässä ja se blogin täydellinen nimi myös. (Jota en kyllä vieläkään ole keksinyt.)

PC300538

Kuulin stoorista siskoltani ja kävin tutustumassa aiheeseen. Totuttuun tapaani laitoin hakemuksen 20 minuuttia ennen hakuajan päättymistä, mutta tässä sitä nyt ollaan. Edelleen minua epäilyttää ja mietityttää koko juttu. Maailmasta löytyy jo niin monta mahtavaa blogia, että mitä minä siihen voin enää tuoda lisää? En tiedä, joten ei kai se auta kuin kokeilla.

PC270309

Minä rakastan sisustamista. Sisustuslehtiä, sisustusblogeja, sisustuskuvia, oman kodin sisustamista. Skandinaavinen sisutustus, vaaleat värit, puun sävyt, luonnollisuus, graafisuus; ne miellyttävät silmääni. Inspiroidun kauniista kuvista, saan (omasta mielestäni) huippuideoita ja pakkomielteisesti keksin keinoja, jolla toteuttaa ne pienellä budjetilla, kolmen lapsen kotiäidillä kun on krooninen rahapula. Läheiseni yleensä pyörittelevät silmiään, kun kerron näistä mahtavista mieleni tuotteista, en kyllä yhtään ymmärrä miksi…

PC040014

Niistä kauniista sisustuslehtien kuvista, meidän arki on kaukana (siksi niistä kuvista niin pidänkin) ja siitä pitävät huolen 5-, 3- ja 1-vuotiaat lapset ja ylivilkas terrieri, jotka määrätietoisesti levittävät kaaosta ympäri kotia. (Lue: leikkivät.) Lapset, joiden parissa tämä äiti viettää lähes kaiken aikansa ja joiden ympärillä elämä pyörii. Joten lapsilta ei tässä blogissa voi välttyä, vaikka niitä ja niiden leluja siirrelläänkin syrjään täydellisten kuvien ottamista varten.

PC310571
P1010728 (kopio)

Jatkossa täältä siis löytyy juttua talosta, josta on tehty kotia kaksi ja puoli vuotta. Ja kaikesta, mitä sieltä kodista syntyy (ja on jo syntynyt ).

 

Kommentit

 • Liina

  Toinen sisustukseen hurahtanut täällä, moi! Jään mielenkiinnolla seurailemaan, sisustusmaku tuntuu täsmäävän ja melko samanlainen terrierikin löytyy. 🙂

   0
  • Maria Korhonen

   hei, kiva 🙂 Sun blogia olenkin seurannut jo aikaisemminkin, ja ihaillut teidän kaunista kotia. Meidän koira on 8-vuotias parsonrussellinterrieriherra 🙂

    0
 • Anna

  Jes! Mä oon niin toivon että sulla olis blogi.

   0
 • Lyde

  Onnea uudelle blogille! Piti tulla kurkkaamaan, kun ollaan vähän niinkuin kaimoja (tai siis nämä blogit) 😀

   0
  • Maria Korhonen

   Kiitos Lyde 🙂 Piti käydä ihan kurkkaamassa sun blogisi nimeä, ja huomasin, että olen blogissasi vieraillut aiemminkin ihastelemassa kaunista kotianne. Liekö sieltä tullut jonkinlainen inspiraatio nimeen, jota on kyllä tullut pyöriteltyä mielessä pitkään 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.