VALIKKO
16.1.2016 22:05

Kirppis- ja alelöytöjä!

Ajattelin vielä näin illan päätteeksi tulla esittelemään teile tämän päiväisen shoppailureissuni ostokset ja vinkkaamaan viime hetken ALE-vinkit.

Muutaman tunnin reissu vei minut Vaajakosken kautta Palokkaan. Kävin pitkästä aikaa kirpputori Vaajapörssissä. Se on mukavan pieni kirppis, jonka kiertämiseen ei mene puolta päivää, ja hyllyistä löytyy hyvää tavaraa, ei ylihinnoiteltuna. Sieltä mukaan tarttui muutama pieni sisustusesine.

Tämä kirkas Iittalan valmistama nappi kynttilänjalka lähti mukaan 5 eurolla. Sen yksinkertaisessa ja ajattomassa muotoilussa jokin ihastuttaa.

P1161162

 

Valkoinen seinävalaisin oli ihanan retro. Paikkaa minulla ei sille vielä ole, ja sähköjohtokin siitä menee vaihtoon, mutta en voinut jättää sitä hyllyyn kolmen euron hinnalla. Toivottavasti valaisin löytää vielä paikkansa.

P1161157P1161160

 

Kodin1ssä on tänä viikonloppuna ALEn loppurysäys, joten sinne oli suunnattava tekemään ensimmäiset alelöytöni. Ja jotain matkaan tarttuikin.

Luhta Homen kaikki korit olivat puoleen hintaan, ja tästä hinnasta sai vielä -30 % lisäalennuksen. Ostin pienen pärekorin miehen yöpöydälle muutamalla eurolla, sinne hän voi jemmata ne kaikki pöydällä lojuvat pienet tavarat.

P1161168

 

Lisäksi pyöreä vakkakori löytyi löytönurkasta, ja se pääsi meille makuuhuoneen nurkkaan toimittamaan lankakorin virkaa.

P1161164P1161166

 

Muutama tyynyliina piti vielä napata matkaan, koska tyynyjähän ei voi koskaan olla liikaa. (Paitsi ehkä mieheni mielestä.)

P1161183P1161186

 

Palokan Iittalan Outlet Storesta hain vielä kirkkaat kastehelmi tuikkukipot, jotka olivat alennuksessa, kaksi kappaletta 13,30 euroa. Nämä ovat hyvä lisä kastehelmiastioideni joukkoon.

P1161189P1161188

 

Kodin1ssä jatkuu ALEn loppurysäys vielä huomenna sunnuntaina. Sieltä tosiaan saa jo alennetuista tuotteista vielä 30 % lisäalennuksen. (Eli siis melkein ilmaiseksi.)

P1161178

Siinäpä ne. Hyvä reissu, ja pakko kyllä myöntää, että välillä nämä äidin yksin tekemät reissut vaan tekevät hyvää (meille kaikille).

 

Kommentit

  • Hanna / skandilinjalla

    Vaajapörssi onkin mulle ihan uusi tuttavuus, täytyypä käydä katsastamassa! Yleensä kiertelen Seppälän suunnan kirppikset, kun siellä on kätevästi moni samalla alueella. Tosin lasten kanssa kiertely on jääny aika vähälle, karkuun konttaavat ja juoksevat apulaiset vähän himmentää intoa 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.