VALIKKO
5.2.2016 15:20

Perjantaifiiliksiä

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMeidän perheessä perjantai on muodostunut perinteisesti siivouspäiväksi. Silloin vaihdetaan petivaatteet, pestään pyykkiä, imuroidaan, pyyhitään lattiat ja pölyt sekä siivotaan vessat. Viikkosiivous perjantaina käynnistää viikonlopun ja on ihana aloittaa perheen yhteinen vapaa-aika puhtaalla kodilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oikeasti nämä siivouspäivät eivät ole kovinkaan seesteisiä. Lapset kiukuttelevat, kun joutuvat keräämään levittämiään leluja. Minua ärsyttää lasten narina. Siivottavaa on aina liikaa eikä päivä tahdo millään riittää. Mutta se hetki, kun koti on vähän aikaa siisti, on sen arvoinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään on taas perinteiseen tapaan siivottu ja nyt voi nauttia hetken puhtaasta kodista, ihana perjantai ja viikonloppu on taas täällä. Napsasin muutaman kuvankin kerrankin siististä kodista.

P2051236

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kun pienimmäinen on päiväunilla ja isommat lapset ovat siivonneet huoneensa, ja saaneet luvan pelata, on minullakin hetki aikaa istahtaa keittiön pöydän ääreen ja syventyä eilen postissa saapuneeseen Deko-lehteen sekä herkutella tämän päivän leivoksella. Tein eilen äitini reseptillä Runebergintorttuja. Nämä mielipiteitä jakavat leivokset maistuvat minulle itsetehtyinä ja näihin saa kivasti käytettyä kaikki joululta jääneet piparit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvää Runebergin päivää ja mukavaa viikonloppua!

Kommentit

 • Riikka

  Meilläkin on nykyään perjantaisin siivouspäivä. Yritetään tsempata ja sitoutua siihen, vaikka molemmat inhotaan siivoamista. Mut onhan se siisti koti kyllä ihana. Leppoisaa viikonloppua!

   0
  • Maria Korhonen

   Puhdas koti, parempi mieli 🙂 Vielä kun se siisteys kestäisi puolta tuntia kauemmin…

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.