VALIKKO
31.12.2016 15:14

Blogivuosi 2016

Vuosi 2016 alkaa olla ohi, ja minunkin blogaajataivalta tulee ihan piakkoin vuosi täyteen. Hurjaa, jo vuosi ja yhä olen täällä. Päätin koota tähän vielä tämän vuoden jokaisen kuukauden suosituimmat postaukseni. Aluksi kyllä ajattelin, että ei minulla taida riittää sisältöä tähän postaukseen, mutta niin vaan postauksiani läpi kahlatessa, huomasin, että onhan sitä jotakin tullut kirjoiteltua. Tässä siis teille vuosi 2016 tiiviissä paketissa.

 

Tammikuu 2016

Seinillä kiipeily sallittu

Lapsille joululahjaksi ostamamme puolapuut ja voimistelurenkaat oli tammikuun luetuin juttu. Nämä voimisteluvälineet tuovat edelleen, näin vuodenkin jälkeen iloa lapsille ja edelleen niillä jaksetaan temppuilla.

 

Helmikuu 2016

Lipastojen muodonmuutos

Helmikuussa esittelin jo aiemmin toteuttamani Ikean lipastojen muodonmuutoksen Bilteman sytyketikkuja apuna käyttäen. Tämä yksi omista suosikkituunauksista kiinnosti myös teitä ja keräsi paljon mielenkiintoa.

 

Maaliskuu 2016

Maailman paras pizza

Maaliskuussa jaoin teille vaatimattomasti maailman parhaimman pizzan reseptin. Edelleen seison sanojeni takana ja ylpeänä esittelen tämän pizzan valmistusohjeen. Vinkkinä vaikka uuden vuoden juhlien tarjoilupöytään.

 

Huhtikuu 2016

DIY: Makramee – olohuoneen uusi seinävaate

Huhtikuussa oli aika tehdä vähän käsitöitä ja opetella itselleni uusi solmimistekniikka. Makrameita alkoikin näkyä sisustuksessa enemmänkin vuoden aikana ja Seinäjoen asuntomessuiltakin bongasin makrameita useammaltakin seinältä.

 

Toukokuu 2016

Jyväskylän Desingtori tulee taas

Toukokuussa Jyväskylässä järjestettiin Desingtori Kankaan paperitehtaalla. Tein esittelyn muutamasta Desingtorin suomalaisesta yrityksestä ja samalla tutustuin itsekin näihin hienoihin kotimaisiin merkkeihin.

 

Kesäkuu 2016

DIY: Uusi terassipöytä

Kesäkuussa taisi olla jo muutama lämmin päivä ja sain vihdoin toteutettua uuden pöydän terassillemme. Harmi, että talven aikana pöytä on kärsinyt niin kakkaavista linnuista kuin terassille sataneista lumistakin, mutta toivottavasti saan sen taas keväällä kunnostettua.

 

Heinäkuu 2017

Terassin uudet ekotuolit

Heinäkuu tuli otettua loman kannalta ja blogissa oli todella hiljaista. Sain minä kuitenkin yhteistyön merkeissä toteutettua pitkäaikaisen haaveeni ekotuoleista, jotka edelleen kaunistavat etuterassiamme.

 

Elokuu 2016

Palju kätevästi pihaan peräkärryssä

Elokuussa tuli vierailtua Seinäjoen asuntomessuilla sekä vietettyä synttärijuhlia ilman sähköjä myrskyn katkottua ne juuri sopivasti suunniteltujen puutarhajuhlien ajaksi. Onneksi oli puilla lämpenevä palju pihassa, grillattavaa ruokaa ja hyvä mieli, niin selvittiin niistäkin juhlista.

 

Syyskuu 2016

Olohuoneen uusi tarjotinpöytä

Syyskuussa oli aika laittaa sisustusta uusiksi olohuoneessa, kun Ikean uusi Svärtan -mallisto ilmestyi tavarataloihin. Ihastuin heti tähän mustaan tarjotinpöytään ja vaikka aluksi pohdinkin, mahtaako se olla liian matala, niin hyvin se on palvellut nämä kuukaudet niin herkkupöytänä kuin laskutasonakin.

svärtan

 

Lokakuu 2016

DIY Sammalpuut terassille

Lokakuussa oli aika laittaa terassia kesän jäljiltä syksykuntoon. Näihin sammalpuihin löysin itse idean Pinterestiä selaillessani, ja huomasin ainakin Kaikki on hetken tässä -blogin Anniinan toteuttaneen omalle parvekkeelleen kauniita sammalpuita ja -palloja.

 

Marraskuu 2016

DIY joulukoriste osa 1: Simppelit joulukuusenkoristeet

Marraskussa alkoi jo jouluun valmistautuminen näiden yksinkertaisten joulukoristeiden myötä.

 

Joulukuu 2016

Kauniit kattaukset joulupöytään

Joulukuussa pääsin toteuttamaan kauniita ja erilaisia joulukattauksia yhdessä ystäväni kanssa. Näitä kattauksia kootessa ja kuvatessa kului kokonainen työpäivä, mutta hauskaa oli. 

 

Nyt on aika kiittää kaikkia lukijoita, yhteistyökumppaneita sekä Stooria kuluneesta vuodesta. Tämä vuosi on blogin osalta kulunut pitkälti opetellessa uutta. Toivon, että ensi vuosi tuo blogin suhteen vielä paljon uutta ja kivaa. Toivon oppivani lisää ja kehittyväni paremmaksi. Toivon myös löytäväni enemmän aikaa blogilleni, jotta pääsen sitä kehittämään ja päivittämään entistä useammin. Onneksi ihminen ei ole koskaan valmis! Näillä ajatuksilla kohti uutta vuotta, olkoon se vielä edellistäkin parempi!

ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2017!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.