VALIKKO
8.4.2016 14:40

Elossa ollaan ja kuvia keittiöstä

Apua, minne tämä aika katoaa? Yhtä äkkiä havahduin, että on jo huhtikuu. Häpeillen täytyy myöntää, että pari viikkoa on mennyt, että en ole edes vieraillut tällä sivustolla. En ole jaksanut. Nytkin allergiaa tai kevätflunssaa pukkaa, ja pää on niin täynnä räkää, ettei ajatukset meinaa mahtua sekaan.

Ja taas on viikonloppukin. Huh, ensi viikonloppuna on tarkoitus järjestää isompien lasten synttärit. Perjantaina kavereille ja lauantaina sukulaisille. Ja minut tuntien, tarjottavaa tulee tehtyä taas vähän kaikenlaista, koska en osaa päättää, mitä tekisin, niinpä teen vähän kaikkea.

KeittiöKeittiöKeittiö

Meidän esikoisella ja keskimmäisellä on pari viikkoa eroa synttäreissä, joten ainakin toistaiseksi päästään yhdillä kaverisynttäreillä ja yhdillä sukujuhlilla. Koulumaailman koittaessa, saattaa sitten kaveripiirit jo erota toisistaan siinä määrin, että synttäreiden määrä tuplaantuu, mutta toistaiseksi mennään näillä. Ensi viikolla siis luvassa siivousta, leipomista sekä koristelua. Ja synttäreihin syvennytään täällä blogissakin sitten lähempänä.

Mutta nyt, päätetään taas yksi hiljaiselo keittiön kuvilla. Kerrankin meidän keittiö on hetken aikaa (siis tarkemmin sanottuna 5 minuuttia) puhdas, koska on siivouspäivä. Näiden kuvien ottamisen jälkeen olikin aika tehdä taas ruokaa, ja keittiö ei ole enää yhtään niin siisti. Mutta nautitaan nyt näistä kuvista. Ja taas kerran lupaan myös parantaa tapani, ja kirjoitella useammin. Katsotaan, kuinka hyvin pystyn tällä kertaa pitämään lupaukseni.

Keittiö Keittiö Keittiö Keittiö

Keväistä viikonloppua!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.