VALIKKO
27.11.2016 16:34

Ensimmäinen adventti

Marraskuu lähenee loppuaan ja tänään on aika sytyttää ensimmäinen adventtikynttilä. Joulunodotus on siis virallisesti alkanut. Maa on taas saanut valkean lumipeitteen ja ulkona tuntuu ihan talvelta. Aika virittäytyä joulutunnelmaan, kaivaa joulukoristeet esiin, kuunnella joululauluja, lämmitellä glögillä ja pipareilla. Nyt se on luvallista ja sallittua, innostua lähenevästä joulusta. Joulussa parasta on valmistelu ja joulunodotus. Kynttilät, erilaiset jouluvalot ja tuoksut täyttävät kodit, tunnelma on ihanan lämmin. Pimeä ja kalsea syksy on voitettu. Ihana joulu.

adventti adventti

Tämä adventtikynttelikkö valmistui nopeasti tänään, kun tajusin ensimmäisen adventin olevan täällä. Valmis kynttelikkö saa tänä vuonna toimia meidän adventtikynttelikkönä, kun koristelin sen metallilangalla, vanhoilla, laatikkoon unohtuneilla pakettikorteilla sekä kuusenoksilla. Mukavan helppo ja yksinkertainen koriste, joka kuitenkin muistuttaa lähenevästä juhlasta.

adventti adventti adventti

Nautinnollista joulunodotusta!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.