VALIKKO
10.1.2019 15:59

Eteisen uusi penkki

 

Tämä penkki vilahtikin jo edellisen postauksen kuvissa, mutta ajattelin esitellä sen vielä omana juttunaan. Penkin ostin jo marraskuussa, ja pienien mutkien jälkeen se on vihdoin omalla paikallaan. Penkki on House Nordicin Skiby, ja tilasin sen Veken Kalusteelta. Sen istuinosa on tummanvihreää samettia, samansävyistä kuin tuo seinäkin. Ensin mietitytti, käykö penkki tuohon, mutta nyt kun silmä on tottunut, se näyttää hyvältä. Aiemmin tässä paikalla oli selkänojallinen tuoli, mutta seinään osuessaan selkänoja teki seinään jäljen, niinpä en seinän maalaamisen jälkeen halunnut, että seinään ilmestyisi enää rumaa jälkeä. Siksi penkki. Penkki istuu kivasti senkin, seinän ja rottingin kanssa näyttäen modernilta 50-luvulta. Vai mitä tykkäät?

 

penkki penkki penkki penkki penkki

 

Olen suunnitellut eteiseen myös uutta peiliä, ja hahmottelin suunnitelmat jo paperille. Enää puuttuu materiaalit ja toteutus. Myös makuuhuonetta järjestelin vähän uudelleen. Voi kevät, kun joka kerta se innostaa sisustamaan kotia uudelleen. Samalla iskee hirvittävä kotiahdistus, kun selailen Instagramia ja Pinterestiä uusien ideoiden toivossa. Toinen toistaan kauniimmat kodit ja sisustukset saavat omat nurkat näyttämään ei-niin-hyvältä. No ehkä se taas tästä, onneksi sisustus ei ole koskaan valmis, ja pienilläkin asioilla on joskus iso vaikutus. Parasta on, kun asiat löytävät paikkansa, ja näyttävät siltä kuin olisivat aina kuuluneet juuri siihen.

 

Ota seurantaan myös Kotitalosta blogin Instagram sekä Facebook, niin pysyt paremmin mukana jutuissa.

 

Kommentit

  • Minna

    Hyvin sopii penkki tuohon kokonaisuuteen. Peilin voi myös jo hyvin kuvitella tuohon penkin päälle. 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.