VALIKKO
9.3.2016 11:00

Eteisen uusi tuoli ja arvonnan voittajat!

TUOLI_7

En olekaan muistanut esitellä kotimme uusinta tulokasta, eteisen tuolia. Tuo Ellokselta hyvästä alennuksesta löytynyt garry tuoli piti (siis oli aivan pakko) ostaa vaikka sillä ei varsinaista paikkaa kotonamme ollutkaan. No se jäi tuohon eteiseen, ja se on siinä hyvä. Tuolille on hyvä laskea laukku kotiin tullessa, ja lähtiessä siinä on hyvä pukea lapsia ja laittaa omatkin kengät jalkaan. Ja mielestäni se sopii kivasti yhteen vanhan senkin kanssa, sillä vaikka tuoli uusi onkin, sen metallinen pinta näyttää ruostuneelta ja elämää nähneeltä. Ei siis yhtään huono ALE-löytö.

TUOLI_4

TUOLI_6TUOLI_1 TUOLI_2

Tuo eteisen pimeimmässä nurkassa viihtyvä palmuvehka on muuten paras viherkasvi ikinä. Ostin sen viime syksynä, asetin sen tuohon nurkkaan ja unohdin sen (niin kuin minulle kasvien kanssa yleensä käy) ja siinä se vaan kasvaa ja viihtyy. Ihana kasvi, tällaisia lisää. Muiden kasvien kituessa ja pudottaessa viimeisiäkin elinkykyisiä lehtiään, tämä kasvi kukoistaa ja kasvattaa uutta vartta minkä kerkeää. Tällä on siis paremmat edellytykset selviytyä kuin muilla kotonamme löytyvillä kasveilla.

TUOLI_3TUOLI_8TUOLI_5

Ja sitten Jyväskylän Rakennusmessujen lippupakettien voittajiin, tarkoitus oli jo eilen julkistaa voittajat, mutta kampaamokäynti pitkän kaavan mukaan muutti suunnitelmia. Mutta nyt siis pienet onnettaret ovat arponeet voittajat, ja lippupaketit menivät näille kommenteille:

Kaisa

Messuilla mielenkiintoisia ja ajankohtaisia ovat sisutusjutut ja maalausvinkit. Alamme kohta omaa kotia remontoimaan niin etsin uusia ideoita ja vinkkejä toteuttamiseen. myös uudet remontti ratkaisut kylpyhuoneeseen ovat tarpeen.

Venkku

Rakennusmessut jykylässä ei voisi parempaan aikaan osua, omakotitalossa tulossa kevään/kesän aikana laajempi mittainen kosteantilan remppa ja voi olla että remppa-alue vielä hiukan laajenee. Messuilta saisi oivat eväät (tietoiskut/verkostoituminen/tarjoukset) tähän tulevaan koitokseen sekä jo kovasti kutkuttavaan kotipihan laittoonkin Ja talotekniikan puolelta opituista varmasti saisi haisua tulevista omakotitalo-asujan koitoksista!

Onnea voittajille! Olen teihin vielä yhteydessä sähköpostilla tarkempaa infoa varten.

Kommentit

 • Anniina

  Kiva tuolilöytö, ihailen myös tota senkkiä! Meillä on muuten sama peili, mutta en uskalla pitää sitä vaan seinään nojailemassa. Ja palmuvehkakin löytyy, se on kyllä oikeasti helpoin kasvi ikinä 😀

   0
  • Maria Korhonen

   Kiitos 🙂 Senkki on kyllä omakin lemppari meillä kotona 🙂 Joo, mulla on kyllä ollut tarkoitus laittaa peili seinään kiinni, mutta yli kaksi vuotta tässä on mennyt, enkä ole vielä saanut aikaiseksi 😀 Ei ole onneksi juoksevat lapset eikä koira (tai minä) onnistunut vielä peiliä kaatamaan. *koputtaa puuta* Palmuvehka on ihan paras, sitä pitäisi mainostaa enemmänkin minun kaltaisilleni kasvintappajille, jotka haluavat jotain vihreää kotiinsa 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.