VALIKKO
7.9.2018 11:31

Habitare messut 12-16.9.2018 Helsingin messukeskuksessa

Kuva: Messukeskus / Habitare

 

Ensi viikolla järjestetään Helsingin messukeskuksessa jälleen Habitare messut. Suomen suurimpien sisustusmessujen teemana on tänä vuonna Roots – Pintaa syvemmälle, joka nostaa esiin ja korostaa asioiden alkuperää, aitoutta sekä persoonallisuutta.

Ensimmäiset omat muistoni Habitareen juontavat juurensa jo lapsuuteen ja Joka kodin asuntomarkkinoihin, viikonloppuaamujen sisustusohjelma, jossa vuosittain vierailtiin Habitaressa. Useana vuonna olen jo haaveillut pääseväni itsekin vierailemaan kyseisille messuille, mutta aina on ollut jotain muuta. Tänä vuonna haaveeni viimein toteutuu ja pääsen käymään Habitaressa. Olen ihan innoissani!

Matkaan lähden avoimin mielin katselemaan ja kokemaan. Toivon löytäväni uusia inspiraatioita ja on kiva päästä etukäteen näkemään, mitä ensi vuonna nostetaan sisustuksessa esiin. Odotan myös löytäväni persoonallisia ratkaisuja ja mielikuvituksen tuotteita, jotka saavat innostumaan.

 

Kuva: Messukeskus / Habitare

 

Arvon myös yhden pääsylipun Instagramin puolella, joten jos Habitareen olet menossa eikä lippua vielä ole, niin kannattaa käydä osallistumassa arvontaan. Kyseessä on tällä kertaa pikainen, vain viikonlopun kestävä arvonta, joten kannattaa olla nopea.  Tarkemmat ohjeet osallistumiseen löytyy Instagramin puolelta @Kotitalosta_maria tililtä.

 

Kuva: Messukeskus / Habitare

 

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.