VALIKKO
16.7.2016 11:33

Heinäkuun kuulumisia

tukholma tukholma linnanmäki linnanmäkiHeinäkuu on näköjään blogin osalta mennyt täysin lomaillessa. Kesälomareissuja on tehty Tukholmaan sekä Linnanmäelle, ja kaikki muu aika on mennyt pihan parissa. Aina kun olen istunut koneen ääreen, ei kirjoittamisesta ole tullut mitään. Pää lyö tyhjää, enkä tiedä, mistä aloittaisin.

Tänään on luvassa Jyväskylän kesän Hiiulihei -konserttia lasten kanssa. Konsertista on luvassa fiiliksiä ja kuvia heti huomenna. Ensi viikolla etuterassiprojekti taas etenee, kun saamme vähän kalusteita nyt niin tyhjälle terassille. Toivottavasti myös kelit paranevat, jotta päästään nauttimaan helteisistä päivistä ja lämpimistä kesäilloista ennen kuin kesä alkaa kääntymään syksyyn.

Ensi viikolla pääsen myös Seinäjoen asuntomessuille, josta varmasti luvassa kuvia ja postauksia enemmänkin. Nyt jo kymmenissä ihanissa blogeissa on saatu nauttia kauniista kuvista ja jutuista, mutta toivottavasti kaikki ei ole jo ihan kyllästyneitä. Käykää inspiroitumassa vaikka näiden blogien messupostauksista ja kuvista:

Talosta koti, löytyy useampikin postaus messuista, mutta itseäni inspiroi erityisesti tämä pihoihin liittyvä juttu.

Valkoinen Harmaja -blogista löytyy paaaljon kuvia itseänikin eniten miellyttävistä messukohteista. Täältä on hyvä hakea fiilistä, mitä messuilla on luvassa.

Modernisti Kodikas -blogi tarjoilee myös useamman postauksen verran messukohteita. Tässä yksi oma suosikkikohteeni messuilla. Ihana Kotola, joka varmasti jakaa mielipiteitä suuntaan ja toiseen.

Esmeralda’s -blogin yhdessä postauksessa on keskitytty pieniin yksityiskohtiin, joita on myös kiva katsella laajempien kuvakulmien ohella.

Itse lähden messuille katselemaan pihoja sekä sisustusideoita, rakentaminen kun ei tällä hetkellä ole ajankohtaista. Nämä ovat nyt kolmannet messut, joissa miehen kanssa käydään, ja odotan kyllä jo kovasti Seinäjoen reissua.

Aurinkoisempaa viikonloppua toivotellen

Maria

Kommentit

  • Piia

    On ollut kiva katsoa muiden kuvia messuilta, kun en itse pääse.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.