VALIKKO
5.1.2020 14:59

Viimeinen

viimeinen

Ennen joulua tullut ilmoitus Stoorin lakkauttamisesta, pakotti vihdoin miettimään blogin tulevaisuutta kunnolla. Hiipunut mielenkiinto ja ajanpuute blogin kirjoittamista kohtaan on jo pitkään roikkunut ilmassa, mutta en vaan ole halunnut myöntää itselleni, että ehkä tässä kohtaa olisi hyvä viheltää peli poikki. Nyt kun blogialusta poistuu, oli aika punnita vaihtoehdot:

Uusi blogiportaali? Toisiko se uutta intoa kirjoittamiseen? Ja mistä sellaisen portaalin, johon pääsisi mukaan ja, joka tuntuisi omalta, tähän hätään löytäisi. Se ei siis ollut vaihtoehto tässä kohtaa.

Omat nettisivut? Kyllä, silloin pääsisi rakentamaan omannäköiset sivut ja opettelemaan uutta. Tämä pyöri mielessäni hetken, mutta totesin, että aika ei millään riitä. Joten, vaikka kuinka mielenkiintoiselta tämä vaihtoehto kuulostikaan, on pakko ottaa huomioon realiteetit. Tällä erää omien sivujen perustaminenkaan ei siis toteutunut. Tosin tällekään vaihtoehdolle en sano, ei koskaan.

Joten tällä hetkellä olen päättänyt panostaa Instagramiin, ja jäädä bloggaamisesta tauolle. En sano, että lopetan, koska se olisi liian lopullista. Pitkä tauko kuulostaa helpommalta, koska silloin on aina mahdollista palata, jos siltä alkaa tuntumaan.

Jatkossa siis löydät minut vanhalla tutulla nimellä @kotitalosta tuolta Instagramin sekä Facebookin puolelta. Sinne päivittyy, jos ei nyt ihan päivittäin, niin usein kuitenkin kuvia sekä tarinoita niin sisustuksesta kuin arjestakin. Olen myös miettinyt siirtäväni kaikki reseptini sekä diy-jutut Instagramin puolelle talteen. Joten viimeistään nyt kannattaa ottaa Instagram haltuun ja @kotitalosta seurantaan.

Haluan kiittää sinua, että olet ollut siellä. Lukenut, kommentoinut ja tehnyt tästä juuri niin hienoa kuin se on ollut. 4 vuotta, 209 postausta, 350 000 lukukertaa, yli 600 kommenttia. Kiitos!

Nämä eivät ole hyvästit, vaan uusi alku!

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.