VALIKKO

Hygge -tunnelmaa ja paluu blogin pariin

Pitkästä aikaa täällä taas. Viimeisen kuukauden olen elänyt vaaleanpunaisessa vauvakuplassa, nauttien meidän uudesta pienestä ihmeestä. Blogi on jäänyt kokonaan. Onhan se käynyt mielessä aina silloin tällöin, mutta aika ei vain yksinkertaisesti ole riittänyt. Onneksi tämä on kuitenkin paikka, johon voi aina palata, pitkänkin ajan jälkeen. Joten täällä ollaan taas, toivottavasti useammin ja intensiivisemmin kuin viimeisimpinä kuukausina.

Blogihiljaisuus on hyvä päättää hyggeilyn merkeissä. Viikonloppuna Jyväskylässäkin hyggeillään, kun uudet Hygge 2017 -messut valtaavat Paviljongin.

Mutta, mikä ihmeen hygge? Onhan siitä jo puhuttu pitkään. Itse taisin kuulla sanan ensi kertaa viime syksynä, mutta osa on saattanut vielä säästyä. Hygge on lämmin kuppi kaakaota vilttiin kääriytyneenä, takkatulen loimu pimenevässä syysillassa, kynttilänvaloa. Toisin sanoen se on rentoa oloa ja hyvää mieltä.

Hygge -messuilla on luvassa saunomista, hyvää ruokaa ja juomaa sekä kaikkea hyvinvointiin liittyvää. Lisäksi messuilta löytyy kodin sisustusta, kirjoja sekä muotia ja liikuntaa. Kuulostaako hyvältä? Lähde toki katsomaan, mistä on kyse. Itse meinasin lähteä katsastamaan messut huomenna ja toivottavasti saada energiaa ja hyvää oloa pimenevään syksyyn.

Hygge -messut Jyväskylän Paviljongissa 29.9.-1.10.2017. Lisätietoa tapahtumasta sekä tarkemmat aikataulut löydät täältä.

Kommentit

  • Ansku

    Sulla on ollut mitä parhain syy hyggeillä viime kuukaudet. Mutta kiva kuitenkin päästä taas lukeen postauksiasi.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.