VALIKKO
12.12.2016 13:50

Jouluaskartelua osa 3: vielä yksi kranssi

Viimeksi kranssipostauksen yhteydessä taisin kertoa ihastuksestani eucalyptukseen. Nyt sitten tein vielä yhden kranssin, ja tällä kertaa niistä eucalyptuksen oksista. Tai voiko tätä edes kranssiksi kutsua? No joku sen tapainen kuitenkin. Meillä oli viime sunnuntain joulukattauksista eucalyptuksen oksia käytössä ja koska ne jäivät minulle, päätin vihdoin kokeilla tehdä sitä kranssia. Makuuhuonetta harvoin tulee koristeltua jouluiseksi, mutta sekin hoitui nyt tässä samalla, kun laitoin kranssin sängynpäätyyn.

Siitä tuli mielestäni oikein kiva. Yksinkertaisen kaunis, juuri sellainen, mistä tykkään. Ei turhaa koristeellisuutta ja runsautta vaan kaikessa yksinkertaisuudessaan rautalankaa ja eucalyptuksen oksia.

Kranssi on siis tehty rautalankaan, johon on metallilangan avulla kiinnitetty eucalyptuksen oksia. Taakse kiinnitin ohutta lankaa, jonka varassa se roikkuu seinällä. Lankojen kiinnityskohdalla pystyy säätelemään kuinka kaareva kranssista tulee. Mitä reunemmassa ne ovat sitä kaarevammaksi muoto muuttuu.

Vielä on muuten pari päivää aikaa osallistua kauneimman joulukattauksen äänestykseen ja osallistua Plantagenin 20 euron lahjakortin arvontaan. Osallistumisohjeet löydät täältä.

Blogiani voit seurata Facebookissa, Instagramissa sekä Bloglovinissa.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.