VALIKKO
25.9.2016 10:59

Jyväskylän blogikirppis 1.10

Ensi viikon lauantaina eli 1.10 pidetään järjestyksesssään neljäs Jyväskylän blogikirppis. Paikkana Harjun kupeessa sijaitseva Jyväskylän aikuislukio, ja tällä kertaa tapahtuma järjestetään yhteistyössä aikuislukion kanssa.

blogikirppis

Minun lisäkseni paikalla on 16 Keski-Suomen alueen blogaajaa, joten tuotteita löytyy varmasti laidasta laitaan ja jokaiselle jotakin. Ja nyt seuraa tunnustus. Olen äärimmäisen huono myymään mitään, tai ylipäätään luopumaan tavaroista. Kai ne lapsuudesta asti kuullut fraasit, ”tätä voi vielä tarvita” tai ”kaikki on tarpeellista kymmenen vuoden kuluttua”, on vaan iskostunut päähän niin lujasti, että on vaikea päästää irti. No alkuvuodesta lukemani Konmarin turvin, olen kuitenkin penkonut kaappeja ja löytänyt jonkun verran myytävää tavaraa. Piensisustusta sekä vaatteita niin aikuisille kuin lapsillekin. Ja olen minä askarrellutkin jotain myyntiin, koska jos ei löydy myytävää, niin sitten tehdään sitä. Joten eiköhän se minunkin pöytäni saada täyttymään (ja toivottavasti myös tyhjenemään) tavarasta.

blogikirppis

Tapahtuman Facebook-sivuilta pääset näkemään blogikirppiksen myyjät ja muut ajankohtaiset jutut. Niin, ja käteistä kannattaa varata mukaan, sillä myyntipöydissä ei kortilla maksaminen onnistu!

Joten laittakaahan kalentereihinne ylös lauantai 1.10 klo 12-15. Jyväskylän aikuislukio, Sepänkatu 3. Toivottavasti tapaamme siellä 🙂

Kommentit

 • Annukka

  Mahtavaa! ”Great minds think alike” vai miten se myt menikään! Mullakin on himmelihässäkkäajatusta myyntiä varten, nyt alkoi ihan jännittää onko meillä täsmälleen samat setit vierekkäisissä pöydissä! 😀 Onneksi löytyy kyllä tuota kierrätettävää käytettyä tavaraa kahden pöydällisen edestä, mä oon taas siinä ihan vastakohta. Mitä enemmän saa kamaa eteenpäin, sen parempi. Lauantaina nähdään! 🙂

   0
  • Maria

   Eikä 😀 Hauska sattuma 🙂 No, mutta onpahan enemmän tarjontaa 😉 Mä kun olen taas viime tipassa liikkeellä, niin ei noita himmeleitä ihan älyttömiä määriä tehdä 😀 Pakko se on itsekin opetella luopumaan tavaroista, kaikkea kun ei vaan mahdu säilyttämään. Lasten vaatteet on ehkä ne pahimmat, niin paljon muistoja niissä.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.