VALIKKO
22.5.2016 09:28

Jyväskylän Designtorin antimia

Eilen Kankaan paperitehtaalla järjestetty Designtori tuli koluttua läpi niin lasten kanssa kuin ilmankin. Kierros lasten kanssa osoitti, että heidät on parempi jättää ulos piirtelemään liiduilla katuun, jotta pystyy edes vähän katselemaan ja tutustumaan tuotteisiin.

Breakfast Loungesta ostetut pikkupizzat syötiin ulkona ihan niin kuin suunnittelin, ja tämän jälkeen kävin tutustumassa paremmin tarjontaan. Oli kyllä vaikka mitä kivaa tarjolla, ja oli myös mielenkiintoista tutustua henkilöihin tuotteiden takana. Myyjät tuntuivat olevan erittäin tyytyväisiä järjestelyihin ja asiakkaita riitti ainakin sinä aikana, kun itse olin paikalla. Kiitos Designtorin järjestäjille sekä mukanaolleille esittelijöille. Oli kyllä mukava ja lämminhenkinen tapahtuma. Kiva, että tällaisia järjestetään. Tällä kertaa kuvat puhukoot puolestaan, sillä niitä tuli jokunen napattua.

Designtori Designtori

DesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntoriDesigntori

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.