VALIKKO
28.2.2016 11:21

Jyväskylän rakennusmessut 2016 ja arvonta!

Kaupallinen yhteistyö: Jyväskylän rakennusmessut

Joka keväiseen rakentamis-, remontoimis-, sisustamis- ja pihanlaittokuumeeseen saa taas pian helpotusta, kun Jyväskylän Paviljongilla järjestetään Jyväskylän Rakennusmessut 18.-20.3.2016. Messujen nimestä huolimatta, rakentamisen lisäksi messuilta löytyy myös nähtävää niin sisustajille, remontoijille kuin pihanlaittajillekin.

Perinteisten näytteilleasettajien lisäksi messuilla on tarjolla tietoiskuja sekä oheisohjelmaa, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Omia suosikkejani tulevat varmasti olemaan Huvila ja Huussi -ohjelmasta tutun maisemasuunnittelija Eva Wuiten vinkit pihasuunnitteluun. Itsellä kun pihanlaitto on vasta alkutaipaleella, on mielenkiintoista kuulla, mitä vinkkejä ammattilaisella on antaa. Pidin Evasta jo Huvila ja Huussi -ohjelmassa, ja hänen suunnittelemat mökkipihat olivat kekseliäitä ja kauniita.

Evan lisäksi omaa asiantuntemustaan messuilla jakaa niin ikään tv:stä tuttu Jethro Rosted, joka tarjoaa varmasti mielenkiintoista kuultavaa asuntomarkkinoista sekä asuntosijoittamisesta. Sekä ainakin itseäni kiinnostavia aiheita, ovat sisustussuunnittelija Marika Kurjen tietoisku aiheesta kestävät sisustusvalinnat sekä Jarmo Väisäsen ja Antti Leppäkorven pihaan liittyvät puheenvuorot.

Näillä messuilla olen käynyt jo useana vuonna, ja aina olen saanut jotain ideoita kotiinkin vietäväksi. Tänä vuonna pääsen vierailemaan messuille lauantaina Keski-Suomen sisustus- ja lifestyleblogit ryhmän mukana. Innolla kyllä odotan itse messuja sekä muiden blogaajien tapaamista. Ehkä tätä keltanokkaa hieman jännittääkin, toivottavasti osaan käyttäytyä 😀

 

Messulippujen arvonta

Tämän lisäksi saan suorittaa blogini ihkaensimmäisen arvonnan! Jipii! Nyt siis lukijoilla on mahdollisuus voittaa itselleen liput Jyväskylän Rakennusmessuille 18.-20.3.2016. Palkintona on kaksi kahden hengen pääsylippupakettia messuille. (yhden lippupaketin arvo 28 euroa.)

Arvontaan pääset osallistumaan tykkäämällä Jyväskylän Rakennusmessujen Facebook-sivuista (https://www.facebook.com/jklrakennusmessut) sekä kertomalla kommenttina tähän postaukseen, mikä messuilla kiinnostaa eniten. Messujen sisältöön pääset tutustumaan Rakennusmessujen nettisivuilla http://www.jklrakennusmessut.fi/.

Arvontaan voi osallistua lauantaihin 6.3.2016 saakka. Muista ilmoittaa myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan yhteyden voittajiin.

Onnea arvontaan!

Arvonta on päättynyt! Voittajat arvotaan ja julkaistaan alkuviikosta 🙂

 

 

Kommentit

 • Anniina

  Kestävät sisustusvalinnat kuulostaa hyvältä! Ehkä tuolta sais jotain ideoita parvekkeellekin, kun sitä pihaa ei (vielä) ole 🙂

   0
 • Susku

  Erityisesti pihasuunnittelu kiinnostaa. Omakotitalon rakennusprojekti on loppusuoralla ja kesällä on sitten edessä pihan laitto 🙂

   0
 • Jenni

  Juhuu, laatuaikaa koko perheen voimin näiltä messuilta! Aikalailla kiinnostaa koko tapahtuma, näytteilleasettajiakin näyttäisi olevan tosi paljon :). Pihaan ja sisustukseen liittyvät asiat kiinnostavat juuri nyt eniten, myös kodin eri tilojen valaistusvinkkejä ja pintakäsittelijöiden erikoismaalausta lähtisin mielelläni kuulemaan ja näkemään!

   0
 • Eelisabet

  Sisustus jutut, kestävät. Ja vinkkejä nykyajan rakentamiseen (kokemusta 06-07 rakentamisesta). Haaveissa vielä oma talo. 🙂

  levalahti.elina@gmail.com

   0
 • Nimetön Nimetön

  Kiinnostaa sisustus ja piha!!

   0
 • Suvi

  Piha ja sisustus kiinnostaa eniten 🙂

   0
 • Venkku

  Rakennusmessut jykylässä ei voisi parempaan aikaan osua, omakotitalossa tulossa kevään/kesän aikana laajempi mittainen kosteantilan remppa ja voi olla että remppa-alue vielä hiukan laajenee. Messuilta saisi oivat eväät (tietoiskut/verkostoituminen/tarjoukset) tähän tulevaan koitokseen sekä jo kovasti kutkuttavaan kotipihan laittoonkin Ja talotekniikan puolelta opituista varmasti saisi haisua tulevista omakotitalo-asujan koitoksista!

   0
 • Kaisa

  Messuilla mielenkiintoisia ja ajankohtaisia ovat sisutusjutut ja maalausvinkit. Alamme kohta omaa kotia remontoimaan niin etsin uusia ideoita ja vinkkejä toteuttamiseen. myös uudet remontti ratkaisut kylpyhuoneeseen ovat tarpeen.

   0
 • Tiina

  Remontti meneillään, eli sinne vinkkejä hakisin 🙂

   0
 • irina

  Talopaketit:)

   0
 • -j-

  Piha ja sisustus

   0
 • Kirsi

  Piharakentamisen ideat

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.