VALIKKO
9.3.2019 19:48

Jyväskylän rakennusmessut – Mitä jäi käteen?

Vierailin tänään Jyväskylän rakennusmessuilla. Lähdin messuille katselemaan ensisijaisesti sisustus- ja pihajuttuja. Harmittavasti sisustusosasto oli joko piilotettu hyvin tai se oli todella pieni, mutta tuntui, että esimerkiksi piensisustaminen oli todella pienessä roolissa messuilla. Piha- ja puutarhapuolikin tuntui edellisistä vuosista kutistuneen. Parasta antia messuilla oli pari puheenvuoroa, jotka kävin kuuntelemassa. Hanna Sumarin sisutustrendit 2019 tarjoili upeita sisustuskuvia, ja Hanna on innostava puhuja. Myös Suomen puutarhaliiton puheenvuoro pihatrendeistä oli mielenkiintoista kuultavaa, sitä olisi kuunnellut pidempäänkin.

Muutama piste messuilta jäi erityisesti mieleen:

Suomen betonileimasimen nestemäinen kangastapetti vaikutti mielenkiintoiselta. Kangastapetti levitettiin seinään märkänä mössönä, joka kuivuttuaan muodostaa struktuuripinnan seinään. Sama yritys valmistaa myös mikrosementtiä.

 

 

Solarmagicin esittelemät terassilämmittimet pidentävät terassin käyttöaikaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Tällaiset olisivat kivat omallekin terassille, jolloin siellä pystyisi nauttimaan oleskelusta vähän pidempään.

 

 

Monet näytteilleasettajat olivat panostaneet pisteidensä ulkoasuun, ja olivat ilo silmälle. Tykkäsin esimerkiksi Topikeittiöiden pisteestä. Enemmän olisin esittelijöiltä toivonut aktiivisuutta esitellä tuotteita ja keksiä myös arvontojen oheen muuta aktiviteettia.

 

 

Messuilla on laaja kirjo tarjontaa, ja varmasti jokaiselle jotakin. Nimensä mukaisesti messut palvelevat juuri rakentajia sekä remontoijia, jotka miettivät talon rakentamista ja talotekniikkaa. Silti ennakkomainonnan perusteella olisin kaivannut vähän enemmän ja vähän selkeämpää kokonaisuutta, joka olisi tosiaan sisältänyt enemmän esimerkiksi sitä sisustamista.

Jyväskylän rakennusmessut jatkuvat vielä huomenna sunnuntaina 10.3 klo 10-16 Jyväskylän Paviljongissa. Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.

 

 

 

 

Ota seurantaan myös Kotitalosta blogin Instagram sekä Facebook, niin pysyt paremmin mukana jutuissa.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.