VALIKKO
5.3.2019 14:57

Jyväskylän rakennusmessut 8.3.-10.3.2019

 

Ihana kevätaurinko on alkanut pikkuhiljaa lämmittämään, ja oma sisustusintoni kasvaa lämpenevien päivien mukana. Lähes päivittäin pyörittelen meidän huonekaluja ympäri kotia, ja mietin niille uusia sijoituspaikkoja. Huvittaa välillä, kun muut perheenjäsenet tulevat kotiin, ja tavarat ovat aina eri paikoilla. Tällä hetkellä haluan, että kotona olisi mahdollisimman väljää, ja huonekalut saavat väistyä tyhjän tilan tieltä. Harmillisesti noilla tyhjillä tiloilla on vaan paha tapa täyttyä uudestaan. En myöskään heti uskalla myydä huonekaluja pois, sillä pelkään tulevani katumapäälle. Onneksi on iso lastenhuone, johon väliaikaisesti sijoittelen tavaroita, joiden jatko on vielä mietinnässä.

Uusia sisustusideoita sekä ideoita tulevalle kesäkaudelle pihaan pääsen taas kartuttamaan viikonloppuna. (Ihan niin kuin niitä ideoita ei olisi jo riittävästi.)

 

Jyväskylän rakennusmessut

 

Jyväskylän Paviljongissa järjestetään tulevana viikonloppuna Jyväskylän rakennusmessut. Itse olen menossa paikan päälle katselemaan ennen kaikkea sisustamisen sekä pihan ja puutarhan osastoja. Tänä vuonna rakennusmessut ovatkin uudistuneet ja messuilla teemat on jaoteltu selkeästi omille osastoilleen, jolloin vierailijan on helpompi suunnistaa ja löytää itseään kiinnostavat aiheet. Puutarha ja piha -aiheisia tietoiskuja näytti olevan useampikin, ja Hanna Sumarin puhe sisustamisen trendeistä on myös varmasti kiinnostavaa kuultavaa.

Stoorin instagramissa @stoorifi alkoi tänään myös arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa messuille liput sinulle ja ystävällesi. Kannattaa ehdottomasti käydä osallistumassa, mikäli olet viikonloppuna Paviljongille suuntaamassa.

Jyväskylän rakennusmessut

Jyväskylän rakennusmessut Jyväskylän Paviljongissa 8.3.-10.3.2019. Lisätietoja tapahtumasta Jyväskylän rakennusmessujen nettisivuilta, Facebookista sekä Instagramista.

 

Nähdään messuilla! 🙂

 

Ota seurantaan myös Kotitalosta blogin Instagram sekä Facebook, niin pysyt paremmin mukana jutuissa.

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.