VALIKKO
12.2.2016 22:15

Kahvia, kakkua ja suosikkilasit

Huh, mihin tämä viikko oikein hävisi? Vastahan se alkoi, ja nyt on taas perjantai. Ja mikäs sen kivempi tapa aloittaa viikonlopun vietto kuin kahvilassa hyvässä seurassa. Kävin Jyväskylän keskustassa sijaitsevassa Miriam’sissa kahvilla kahden ystäväni kanssa. Taka-ajatuksenani oli käydä katsomassa, myydäänkö siellä näitä ihania Hobstarsin laseja, joista viikko sitten blogissa mainitsin. Sain Skandilinjan Hannalta vinkin, että sieltä voisi laseja löytyä, ja olihan niitä. Pienessä hyllyssä oven vieressä, hintaan 5,90 euroa kappale. Mukaan lähti neljä lasia. Arvoin kyllä neljän ja kuuden välillä, mutta päädyin edullisempaan ratkaisuun. (pakko ehkä käydä kotiuttamassa ne kaksi sieltä vielä jossain vaiheessa.)

Kahvila

Koska olin kuitenkin kahvilaan menossa, oli tämä hyvä syy käydä herkuttelemassa ja vaihtamassa kuulumiset kavereiden kesken. Ja riittihän sitä juttua kolmen tunnin ajaksi.

Kahvila

Olin pakannut laukkuun mukaan myös kamerani, jotta saisin kivoja kuvia, mutta aloittaessani kuvaamaan huomasin muistikortin jääneen kotiin. No muutama kuva meidän kakunpaloista tuli napattua, mutta en viitsinyt enempää alkaa kännykällä räpsimään, kuvien laatu kun ei ole mikään kaksinen. Täytyy siis ottaa joku kerta uusiksi kuvien kera. Kahvila oli nimittäin miljööltään oikein miellyttävä ja lämminhenkinen. (No lämmintä oli jo ihan siitä ihmispaljoudesta johtuen, sillä muutama muukin oli päättänyt aloittaa viikonlopun kahvilasta.) Sisustus oli mietitty vessoja myöten, ja itse tykkään siitä, että myös sisustukseen on panostettu.

Kahvila

Ja ne kakut. Oli hyviä, liian makeita, mutta hyviä. Itse maistoin After Eight kakkua. Se oli mutakakkua, jonka päällä oli After Eight suklaalla maustettua kermaa. Ja sitten vielä minttusuklaalla maustettua jäälattea juomaksi.

Kahvila

Nyt on kuitenkin nämä jo ehkä liiankin nähdyt lasit kotiutettu myös meille. Usein paljon blogeissa ja somessa vastaantulevat sisustusjutut alkavat jossain vaiheessa ärsyttämään, mutta nämä lasit olin onnistunut aikaisemmin välttämään kokonaan, ja ihastuin niihin jo ennen kuin tiesin niiden suosiosta, joten siksi jaksan katsella niitä vielä omallakin hyllyllä.

HobstarHobstarHobstar

Rentouttavaa viikonloppua!

Huomenna yritän saada päivänvalossa napattua muutaman kuvan muistakin uusista jutuista meidän kotona. Huomaa, että kevät alkaa lähestymään, kun kaikkia kivoja sisustusjuttuja ja vaatteita on vaan pakko saada. Onko muilla havaittavissa samaa?

Kommentit

 • Jenni

  Itse kävin Miriam’sissa ensimmäistä kertaa ikinä viimesyksynä, silloinkin vähän vahingossa. Ihastuin myös noihin laseihin ja musta ihan mahtava idea, että niitä myydään myös asiakkaille 🙂 ! Tykkäsin itse myös siitä, että tosiaankin vessaa myöten sisustukseen ja paikan oikeanlaisen hengen luomiseen on panostettu.

   0
  • Maria Korhonen

   Mullakin oli nyt eka kerta. Harvoin tulee enää nykyään keskustassa tai kahviloissa käytyä, mutta kiva näillä harvoilla kerroilla käydä tällaisissa tunnelmallisissa paikoissa 🙂 Ja tuo lasien myynti tosiaan oli kiva juttu, enpä olis osannut kyllä tuolta etsiä ilman vinkkiä 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.