VALIKKO
17.12.2016 00:38

Kaunein joulukattaus ja arvonnan voittaja

Nyt on kauneimman joulukattauksen äänestystulokset laskettu ja Plantagenin 20 euron lahjakortin voittaja arvottu. Kauneimman joulukattauksen titteli meni tälle kauniille rustiikkiselle kattaukselle. Sen kotoisa tunnelma, luonnolliset sävyt, pehmeys ja luonnonmateriaalien käyttö miellytti eniten. Ja onhan se voittonsa ansainnut. Joulu on kuitenkin perinteiden aikaa, ja tällainen vanhan ajan patina luo niitä entisaikojen joulujen tunnelmaa.

Myös elegantti, lasien täyttämä kattaus oli teidän mieleenne ja se hävisi rustiikkiselle kattaukselle vain muutaman äänen erolla. Äänet jakautuivat muidenkin kattausten välillä kivasti, ja sieltä löytyi moneen makuun sopivia kattauksia. Toivottavasti saitte näistä kattauksista inspiraatiota omiinkin joulupöytiinne.

Kiitos vielä Maijulle kivasta päivästä ja kauniiden kattausten suunnittelusta ja toteutuksesta sekä Plantagenille yhteistyöstä tarvikkeiden ja arvontapalkinnon osalta.

Ja sitten vielä se onnellinen, joka voitti itselleen Plantagenin 20 euron lahjakortin. Hän oli tällä kertaa nimimerkki Liisa, joka kommentoi kattauksia näin:

”Kaikki näyttivät hienoilta. Olen hyvin perinteisten asioiden kannattaja joten ykkösen kohdalla ajattelin, että tämä. Jouduin kuitenkin kallistumaan rustiikkisen eli nro 3 kannattajaksi. Kauniit, harmoniset ja maanläheiset sävyt sekä luonnonmateriaalien käyttö kolahtivat.”

Onnea Liisalle voitosta, ja kiitos kaikille osallistujille. Ensi viikolla sitten luvassa kokonaan oma postaus tuosta rustiikkisesta kattauksesta ja uusia kuviakin on luvassa.

Mutta nyt nukkumaan. Mukavaa viikonloppua!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.