VALIKKO
6.1.2018 13:46

Kotitalosta -blogi 2 vuotta!

 

Alunperin tässä piti olla postaus meidän olohuoneesta, uudesta ihanasta valaisimesta, uusista verhoista sekä sohvatyynyistä. No verhot ovat edelleen kaupassa, sohvatyynyt puoliksi tekemättä ja päivänvalokin ehti loppua ennen kuin pääsin kuvaushommiin.

Sen jälkeen kirjoitin pitkän vuodatuksen siitä, kuinka olen ihan jumissa tämän blogini kanssa. Ennen kuin ehdin loppuun, tipahtivat katoltamme niin lumet kuin lumiesteetkin, joten juttu jäi kesken. Kun pääsin jatkamaan, tajusin etten voi päästää sellaista vuodatusta julkiseksi. Niinpä aloitin uudestaan. Oikeasti tämä juttu piti julkaista jo eilen, mutta yhtäkkiä noussut kuume pakotti sängyn pohjalle, jossa edelleen makaan.

Blogini täyttää tänään kaksi vuotta. Tähän kahteen vuoteen on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiäkin. Niin kuin elämään kuuluu. Kaksi vuotta sitten aloitin nollasta, olin juuri ostanut uuden, ensimmäisen järkkärini, tietämättä yhtään kuinka sitä kuuluu käyttää. Kuvailin pitkään automaatilla, kunnes viime keväänä osallistuin valokuvauskurssille ja aloin käyttämään puoliautomaattia. Ymmärsin ensimmäistä kertaa mitä tarkoittavat aukko, ISO-arvo ja valotusaika. Kuvien laatu on tässä kahdessa vuodessa kyllä kehittynyt. Vieläkään en ole kuvaajana sillä tasolla kuin toivoisin, mutta matkalla kohti sitä.

 

 

Kolmas blogivuoteni starttaa siis huomenna. Tältä vuodelta odotan edelleen kehittymistä niin kirjoittajana kuin kuvaajanakin. Toivon uusia mielenkiintoisia juttuja yhteistöiden merkeissä, ja pyrin ottamaan askeleen kohti ammattimaisempaa suuntaa. Mitä se itselleni tässä vaiheessa tarkoittaa? Sitä, että alan päivittämään blogiani säännöllisesti. Otan viikosta tietyt ajat, jotka on varattu blogia varten ja keskityn muutamaan aihepiiriin. Kehitän itseäni valokuvaajana, ja osallistunkin ensi viikosta alkaen koko kevään mittaiselle valokuvauskurssille. Myös uusi kamera on tulossa ensi viikolla, joten ensimmäiset askeleet on jo otettu.

 

 

Tarkoituksenani on selkeyttää blogia ja juttuja tiettyjen aihepiirien ympärille siten, että aiheet eivät poukkoile vain miten sattuu. Tästä lähtien aion keskittyä kahteen pääaiheeseen – sisustukseen ja ruokaan. Sisustusaiheet tulevat pitämään sisällään ainakin meidän kodin nurkkia sekä itse tehtyjä sisustukseen liittyviä juttuja. Toivon saavani mukaan myös muita koteja, joista pääsisin juttuja tekemään. Ruokapuolella aloittaa kokeileva keittiö, jossa haluan tuoda inspiraatiota uusiin ruokiin ja helppoihin resepteihin. Pyrin näkymään myös sosiaalisessa mediassa entistä enemmän ja kehittymään myös sillä puolella.

Näin.. Nyt tavoitteet on asetettu ja ne on sanottu ääneen, joten perääntyminenhän olisi suorastaan noloa. Näillä eväillä alkaa kolmas blogivuoteni ja toivottavasti sinä olet siellä mukana!

 

Postauksen kuvat on koosteita näistä kahdesta blogivuodesta.

Vielä iso kiitos ja syvä kumarrus teille kaikille, jotka olette olleet mukana tavalla tai toisella. Lukeneet, tykänneet ja kommentoineet. Ilman lukijoita ei olisi blogeja ja ilman vuorovaikutusta tämä homma olisi tyhjää. 
Kiitos myös Stoorille tuesta, avusta ja paikasta, jossa toteuttaa blogia. Ja kanssablogaajille vertaistuesta, auttamisesta niin pienissä kuin isoissakin jutuissa, uusista tuttavuuksista sekä kasvamisesta yhdessä!

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.