VALIKKO
24.7.2019 08:59

Grillatut inkivääri & hunaja kanavartaat

Kanavartaat ovat ihanaa kesäruokaa, ja nyt kun grillauskelitkin ovat taas kohdallaan, niin kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Jos siis etsit uusia grillausreseptejä, niin tässä ehdottomasti yksi kokeilemisen arvoinen. Tämä ohje on alunperin hunajainen Sam sivuilta. Reseptin löysin jo viime kesänä, ja nämä vartaat ovat olleet yksi niin lasten kuin aikuistenkin suosikki siitä saakka. Kesällä ollaan grillattu kanavartaat hiiligrillissä, talvella paistettu pannulla. Lopputulos on hyvä molemmilla tavoilla. Marinadi on nopea ja helppo valmistaa, ja kanat maustuvat muutamassa tunnissa.

kanavartaat

 

INKIVÄÄRI & HUNAJA KANAVARTAAT

480 g kanan sisäfilettä
½ dl soijaa
1/2 dl Sam Aroma Deli Hunaja & Inkivääri
1 rkl fariinisokeria
2 tl limemehua
2 rkl rypsiöljyä
1 tl curryjauhetta
1 murskattua valkosipulinkynttä
½ tl jauhettua kardemummaa

 

TEE NÄIN:

1. Sekoita marinadiainekset ja marinoi sisäfileet pussissa, noin 2-3 tuntia tai yön yli.
2. Liota varrastikkuja vedessä, etteivät ne syty palamaan. Pujota yhteen vartaaseen aina kaksi sisäfilettä. Ota marinadi talteen.
3. Kypsennä vartaat grillissä tai pannulla välillä marinadilla valellen.

kanavartaat kanavartaat

 

Meillä näitä vartaita on syöty niin erilaisten salaattien lisänä kuin perunoidenkin kanssa.

 

Maukkaita grillaushetkiä, toivottavasti saadaan nauttia näistä grillauskeleistä vielä hetki!

 

Seuraa Kotitalosta -blogia myös Instagramissa sekä Facebookissa, niin saat tiedon uusista postauksista.

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.