VALIKKO
8.1.2019 15:17

Suunnitelmat vuodelle 2019

 

suunnitelmat

 

Uuteen vuoteen liitetään usein elämänmuutokset ja lupaukset, jotka tulevan vuoden aikana toteutetaan. Tänäkään vuonna en tehnyt lupauksia, sillä joutuisin luultavasti kuitenkin vain pettymään, mutta tämä on tarkastella mennyttä ja tulevaa, ja asettaa joitakin tavoitteita blogia koskien. Blogini täytti pari päivää sitten 3 vuotta. Toisaalta se on todella lyhyt, mutta silti niin pitkä taival, johon on mahtunut vähän kaikkea. Innostusta, onnistumisia, saavutuksia, mahdollisuuksia, pettymyksiä, kyllästymistä, väsymystä… Oikea tunteiden kirjo. Tähän uuteen vuoteen lähden taas uudella innolla, luvassa on uusia yhteistyökuvioita, uusia ideoita kotiin sekä uusia ruokia ja reseptejä.

 

 

Tulossa blogiin vuonna 2019

 

Kodin sisustus muuttuu meillä jatkuvasti, jos ei muuta, niin pyörittelen huonekaluja ympäriinsä. Tänä vuonna olisi tarkoitus ainakin sutia uutta maalia seiniin, tytön huoneeseen maali on jo valmiina, vielä kun saan järjestettyä aikaa ja inspiraatiota toteuttaa suunnitelman. Lisäksi se keittiön pieni facelifting on vielä tulossa, tarkoitus on muutamalla pienellä jutulla uusia ja selkeyttää keittiön ilmettä. En usko, että tänä vuonna tulee mitään suurempia hankintoja tehtyä, päinvastoin tarkoituksena on karsia tavaraa, saada kaapit ja laatikot järjestykseen ja luopua kaikesta ylimääräisestä. Paljosta on jo luovuttu, mutta silti edelleen tuntuu, että tavaraa on yksinkertaisesti liikaa. Haluaisin, että kaikella olisi paikkansa, jotta siivoaminen ja tavaroiden löytäminen onnistuisi nykyistä helpommin ja veisi vähemmän aikaa. Säästäisi huomattavasti ajan lisäksi myös hermoja.

Lisäksi ajattelin jakaa taas muutamia hyväksi havaittuja ruokareseptejä, sillä aiemmin pitämäni viikonloppupöytään reseptit saivat paljon kiitosta, ja niitä on aika ajoin kyselty lisää. Niinpä yritän saada kuvattua ja kirjoitettua taas uusia reseptejä.

 

 

Tavoitteet vuodelle 2019

 

Tänä vuonna tavoitteena on saada myös sosiaalista mediaa aktiivisemmaksi ja näkyvämmäksi. Haluaisin oppia hyödyntämään niin Instagramia kuin Facebookia enemmän ja oppia ymmärtämään niitä enemmän. Lisäksi jatkan opettelua valokuvaamisen parissa tavoitteena oppia koko ajan uutta ja kehittyä paremmaksi.

Vielä, kun osaisin ajatella vähän pidemmälle ja oppia päivittämään blogia säännöllisesti. En ole vielä oppinut tekemään postauksia varastoon, vaan julkaisen niitä siinä tahdissa kuin teenkin. Ehkä pitäisi opetella tekemään postauksia säännöllisin väliajoin ilman pitkiksi venyviä blogitaukoja, mutta toisaalta en jaksa keksiä asiaa tyhjästä. Kun julkaisen jotain, toivon sen tuottavan lisäarvoa jollain tavoin. Pitäisi ehkä luoda jonkinlainen suunnitelma, jotta tämä tavoite toteutuisi. Olkoon siis sekin vielä tavoitteenani tälle vuodelle, blogisuunnitelma ja aikataulutus.

Siinä jonkinlaista pohjaa, mitä tälle vuodelle on luvassa. Ja nyt kun tavoitteet blogin suhteen on sanottu ääneen, niin nyt ne on myös pyrittävä toteuttamaan. Tervetuloa siis kehittymisen vuosi 2019! Toivottavasti sinä pysyt tänäkin vuonna mukana.

Mielelläni kuulisin myös teidän ideoita ja ajatuksia siitä, mitä haluaisit tänä vuonna blogistani lukea? Jätä kommenttia joko blogin kommenttikenttään tai Facebookin tai Instagramin puolelle.

 

suunnitelmat

 

Ota seurantaan myös Kotitalosta blogin Instagram sekä Facebook, niin pysyt paremmin mukana jutuissa.

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.