VALIKKO
20.9.2019 11:32

Uudet ruskeat lakanat

Löysin ihanat ruskeat lakanat H&Mltä. Ohuet puuvillaiset pussilakanat ovat toiselta puolen vohvelikangasta, ja toiselta sileää. Olen jo pidempään halunnut ruskeat lakanat, ja nyt kun ne tulivat vastaan, ja sain vielä hyvän alennuksen, niin ei tarvinut kauaa miettiä. Tuo vohvelikankaan struktuuri ihastuttaa tällä hetkellä. Se muistuttaa ala-asteella tehdystä vohvelipyyhkeestä, johon oli kirjailtu erilaisia kuvioita, kaikki hieman vinksallaan, mutta voi miten ylpeänä sen kantoikaan kotiin, kun se oli saatu valmiiksi.

 

ruskeat lakanat

ruskeat lakanat

 

Enpä olisi muutama vuosi sitten uskonut, että meidän sänkyyn päätyisi ruskeat lakanat. Mutta näin se ihmismieli vaan muuttuu. Samalla taas viime keväinen seinien maalaaminen alkoi houkuttelemaan. Vaikka valkoinen onkin todella raikas, niin johtuisiko syksystä vai mistä, mutta tällä hetkellä tumman harmaat seinät tuntuisivat houkuttelevilta. And here we go again, seuraavaksi haen tuohon seinälle erisävyisiä harmaita värilastuja, ja pohdin, mikä niistä olisi paras, ja hetken kuluttua tulen päätökseen, että jätän valkoiseksi. No mutta, onneksi haaveilua ei ole kielletty. Ehkä vielä joku päivä pääsen johonkin päätökseen, ja saan seinät maalattua.

 

ruskeat lakanat

ruskeat lakanat

 

Tekisi mieli taas muutenkin rymsteerata koko kotia. Onneksi aika ja raha rajoittavat, ettei kaikkein hulluimpia päähänpistoja ainakaan ihan heti saa toteutettua. Mutta se, mitä voisi tehdä ihan ilmaiseksi, olisi tavaroiden karsiminen, siten, että kaikella olisi selkeät paikkansa, eikä joka paikka pursuaisi kaikenmaailman ylimääräistä roinaa. Miten se aloittaminen onkaan taas niin vaikeaa. Kiinnostaisiko teitä nähdä täällä tai Instagramin puolella tavaroiden karsimisoperaatiota? Ehkä saisin siitä itsellekin motivaatiota aloittaa. Tai olisiko vinkkejä, miten kannattaisi edetä? Konmarin oppien mukaan tavararyhmä kerrallaan vai huone kerrallaan vai miten? Mutta, ehkä palaan vielä tähän aiheeseen tarkemmin, kun pääsen alkuun.

 

Seuraa Kotitalosta -blogia myös Instagramissa sekä Facebookissa, niin saat tiedon uusista postauksista.

Kommentit

  • Onpa kivat lakanat! Voisin harkita itsellekin. Muuton yhteydessä huomasin, että pari pyyhettä ja yhdet pussilakanat on olleet varmaan vähän liian kauan käytössä, kun matkassa mukana jo 14-15 vuotta 😀 Muu on onneksi tuoreempaa ja Luhtaa ja Marimekkoa 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.