VALIKKO
17.5.2018 10:36

Kuulumisia

 

Ihanat toukokuun helteet ovat vieneet kyllä täysin mukanaan. Saman tien, kun ulkona alkaa vähänkään vihertämään, minä olen siellä. Joko terassilla tai sitten kaivamassa jotakin puskaa. Tämä kesä nyt vain on parasta, ja tuntuu siltä, että näistä keleistä on otettava kaikki irti. Olen jo tällä hetkellä enemmän latautunut kuin viime kesänä, jolloin sitä kesän tuloa vain odotti ja odotti, mutta koskaan sitä ei tullut. Ja kun katsoo sääkarttoja eteenpäin, niin ei voi muuta kuin olla tyytyväinen. Tällaisena kun kesä säilyisikin.

Hirveästi olisi uusia projektejakin esiteltävänä. Terassi kesäkunnossa, terassin ruokaryhmä sekä daybed. Sisälläkin on uusi ruokapöytä, ja pihakin olisi kiva esitellä. Mutta kun nämä ilmat. Kun pienin nukkuu, käytän sen ajan pihatöissä tai sitten vain olen.

Ja ne ruokapostaukset. Olen kuullut niistä pelkkää hyvää, ja että niitä on oikeasti odotettukin. Ja tänään on jo neljäs viikko peräkkäin, kun postausta ei ilmesty. Pahoittelut tästä, meillä on menty pitkään sieltä, missä aita on matalin eikä uusia ruokia ole valmistunut. Yksi uusi pizzaohje olisi, yritän saada sen tänne vielä joku päivä. Mutta viikoittain en enää uutta ruokapostausta uskalla luvata, en varsinkaan nyt kesäaikaan. Mutta eiköhän ainakin muutama grillausidea saada aikaiseksi.

Joku viisas on joskus sanonut, että ”elämä on ihmisen parasta aikaa”, joten nauttikaamme siitä tässä ja nyt. Itselleen pitää välillä osata olla armollisempi, ja vaikka kotona tavarat olisivat hujan hajan ja keittiössä tiskivuoret notkuisi tai blogipostaus olisi kirjoittamatta, voi silti istahtaa hetkeksi alas, ottaa kupin kahvia ja lukea lehteä.

 

 

Aurinkoa päiviinne! Nauttikaa!

 

Seuraatko jo Kotitalosta -blogia Instagramissa sekä Facebookissa?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.