VALIKKO
13.6.2016 23:15

Lasten kanssa reissussa

Tämän kertainen blogihiljaisuus johtuu tekemästämme reissusta. Olimme viime viikon mieheni mukana Hämeenlinnassa. En olekaan ennen käynyt kaupungissa ja nyt oli hyvä tilaisuus tutustua tähän vanhaan hämäläiseen kaupunkiin. Ja koska Hämeenlinnassa oltiin, pitihän se käydä myös itse linna katsastamassa. Ai, että mä rakastan vanhoja rakennuksia. Niissä on sitä jotain. Niillä seinillä ja mukulakivillä on paljon tarinoita kerrottavanaan. Ja olihan se hieno paikka, kyllä sitä taas ihminen tunsi itsensä pieneksi linnan muurien sisäpuolella. Melkeinpä ainoat kuvat tulikin otettua tuolta linnalta. Jotenkin sitä ei vaan vielä osaa kantaa järkkäriä mukana joka paikassa, ja kuvaileminen kolmen eri suuntiin juoksevan lapsen kanssa ei tule ensimmäisenä mieleen. Joten saatte nyt nauttia näistä linnan muureista.

Hämeenlinna Hämeenlinna

Harmillisen kylmät ilmat sattuivat juuri matkamme ajaksi, joten yritin keksiä meille sellaista tekemistä, missä ei tarvitse värjötellä ulkona. Kävimme touhutalossa, joka oli Hoplopin kaltainen sisäleikkipuisto. Puisto oli siisti ja siellä oli rauhallista, joten oikein hyvin sai useamman tunnin kulumaan siellä lasten kanssa. Lisäksi kävimme Aulangon kylpylässä sekä kauppakeskus Goodmanissa. Reissun aikana ehdimme vierailemaan myös siskoni luona, minä kävin ottamassa tatuoinnin ja menomatkalla pysähdyttiin myös Tampereen Ikeaan. Myös hotellien aamiaiset olivat mainitsemisen arvoisia. On se aina vaan luksusta, kun ei tarvitse itse tehdä ruokaa ja joku vielä siivoaa jäljet.

Hämeenlinna Hämeenlinna Hämeenlinna

Hyvä reissu, mutta ihana olla taas kotona. Tämä päivä menikin pyykkiä pestessä ja tavaroita paikalle laittaessa. Huomenna pääsen jatkamaan niiden aikaisemmin mainitsemieni lautojen parissa, jotka ovat saaneet harmaantua viikon verran pihalla. Katsotaan, milloin pääsen esittelemään työn tuloksen teille.

Hämeenlinna Hämeenlinna

Aurinkoista viikon jatkoa!

Kommentit

 • Päivi

  Muistan selvästi lapsuudesta kun käytiin ”kesäloma-reissulla” Hämeenlinnassa, juuri linnassa ja Aulangon luonnonpuistossa joka oli myöskin hieno paikka. Hieno kaupunki, pitäisi ihan käydä uudestaan näin aikuisena 🙂

   0
  • Maria

   Oli kyllä kiva vanha kaupunki. Hienoja vanhoja rakennuksia. Harmillisen kuollut oli keskusta, iltaisin ei ollut oikein mikään paikka auki eikä ihmisiä juurikaan näkynyt liikkeellä. Linna oli kyllä hieno. Luonnonpuistoon ei viitsitty niillä ilmoilla lähteä. Olisi siellä kauemminkin viihtynyt 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.