VALIKKO
22.6.2019 12:52

Maidoton mansikkakakku kesän yllätysvieraille

Valmistin eilen pikaisen maidottoman mansikkakakun juhannuksen vierailijoille. Se oli niin helppo ja hyvä, joten jaan ohjeen teillekin kesäisten yllätysvierailijoiden varalle. Kakku on helppo valmistaa mökilläkin, sillä mitään laitteita ei välttämättä tarvita.

 

maidoton mansikkakakku

 

Maidoton mansikkakakku kesän yllätysvieraille

valmiskakkupohja
1 dl vichyä, spriteä, mehua tms kostuketta
1 prk Kaslink vispiä
2 prk Yosa mansikka-banaani kauravälipala
vaniljasokeria
tomusokeria
mansikoita

Vatkaa kauravispi vaahdoksi, mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää joukkoon 2 purkkia kauravälipaloja ja sekoita. Kostuta kakkupohja, ja lado päälle mansikansiivuja. Levitä 1/3 kaurakermaseosta mansikkaviipaleiden päälle. Laita päälle toinen kakkukerros, kostuta, levitä mansikkaviipaleet ja kaurakermaseosta. Lisää vielä viimeinen kerros, ja kostuta se. Levitä tai pursota päälle kaurakermaseosta. Koristele mansikoilla, syötävillä kukilla tai mitä vaan kaapista löytyy. Anna vetäytyä hetki jääkaapissa, ja tarjoile.

 

maidoton mansikkakakku

 

Kakku valmistuu hetkessä, eikä aiheuta hirvittävää sotkua keittiössä. Joskus ja varsinkin kesällä kannattaa joskus vähän oikaista ja mennä helpoimman kautta, sillä helpollakin saa aikaiseksi hyvää!

 

Rentoa juhannusta!

 

Seuraa Kotitalosta -blogia myös Instagramissa sekä Facebookissa, niin saat tiedon uusista postauksista.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.