VALIKKO
28.11.2018 17:52

Marraskuun kuulumiset

 

Alle viikko joulukuun alkuun, apua, mitä tapahtui?? Marraskuu meni ohi jonkinlaisessa horroksessa jatkuvan synkkyyden vallitessa. Tämä pimeys ei vaan sovi minulle yhtään. Onneksi marraskuuhun on sisältynyt kuitenkin myös kaikkea kivaa. Valokuvauksen kanssa olen päässyt kokeilemaan kaikenlaista uutta, oppinut lisää salamakuvauksesta ja päivittänyt kalustoani. Lisäksi olen saanut mielenkiintoisen työkeikan, josta olen yhtä aikaa superinnoissani sekä kauhuissani.

Huomaan, että valokuvauksen kanssa olen edistynyt huimasti, jos esimerkiksi vertaa vuoden takaiseen, mutta samalla, kun taito ja tieto lisääntyy, niin itsekriittisyys kasvaa. Siksi esimerkiksi kuvien ottaminen blogiin on ollut todella hankalaa. Tämä vuodenaika ei muutenkaan ole otollista aikaa sisustuskuville, sillä päivänvaloa on tarjolla vain muutama tunti päivässä, joten siinä syitä, miksi blogi on elänyt hiljaiseloa. Onneksi olen saanut harjoitella kuvaamista valokuvauskurssilaisten mukana, ja päässyt kehittymään sitä kautta. Harmi, etten ole muistanut enkä jaksanut päivitellä kuulumisiani täällä.

 

 

Nyt kuitenkin kotona ja sisustuksessa on tapahtumassa taas jotain uutta, joten se lisää motivaatiota ottaa kuvia myös tänne. Löysin Black Friday tarjouksista muutaman kivan jutun kotiin, ja varmistin tämänkin vuoden joululahjat ostamalla ne itse. Ja kyllä käytin hyväkseni tuon päivän, jota niin paljon kritisoidaan. Myönnetään, että joiltain osin päivä menee täysin överiksi, mutta jos minulla on mahdollisuus saada tavarat, jotka olen halunnut, hieman edullisemmin, niin kyllä, käytän tilaisuuden hyväkseni. Olohuoneeseen löysin pitkään haaveilemani valaisimen niin hyvässä alennuksessa, että se oli pakko ostaa, ja eteinen kaipasi paikkaa, missä istua ja pukea, ja sinne löysin kauniin penkin.

 

Keittiö on kokemassa kaikkein suurimmat muutokset, joista olen erityisen innoissani. Siellä ei viiden vuoden aikana ole muuttunutkaan muu kuin ruokapöytä ja tuolit. Toivottavasti valmista tulee jo ennen joulua ja pääsen esittelemään muutosta tänne bloginkin puolelle.

 

Hengissä siis ollaan, ja kiva, että sinäkin olet mukana edelleen. Laita seurantaan myös blogin Instagram– sekä Facebook– sivut, niin saat tiedon uusista jutuista ensimmäisenä.

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.