VALIKKO
19.12.2019 15:06

Minimalistinen joulukattaus

Kaiken kiireen keskellä tein vielä yhden joulukattauksen. Viime vuodesta poiketen, nyt mentiin todella minimalistisella tyylillä. Viime vuoden kattaukset löydät täältä:

 

Joulukattaukset osa 1: Tummaa ja skandinaavista rennolla otteella

Joulukattaukset osa 2: Lasin ja kynttilöiden tuomaa tunnelmaa

 

Minimalistinen joulukattaus

 

Kiireen ja tohinankin keskellä on myös aikaa kattaa pöytä kauniiksi. Vähimmillään siihen riittää pöytäliina, kauniit astiat, muutama oksa sekä kynttilät. Tässä kattauksessa perustana on pellavapöytäliina. Tällä hetkellä todella pidän tuosta pellavan maanläheisestä sävystä. Astioina Iittalan valkoiset Teemat ja Pentikin kauniit Valo valkoviinilasit sekä kultaiset aterimet. Servetit ovat puuvillaa ja ne on koristeltu paprinarulla sekä muutamalla luonnosta kerätyllä oksalla. Pöydän keskellä vihreässä maljakossa on ilex eli orjanlaakerinoksa. Marjojen kaunis punainen väri tuo heti jouluntuntua, oksan nappasin mukaan kauppareissulla Prisman leikkokukkaosastolta. Lisäksi pöytää koristaa pari jotain myöskin Prisman leikkokukkaosastolta löytämiäni oksia ja messingin väriset kynttilät, joka myöskin on tällä hetkellä yksi suosikkini. Pöydässä piti myös olla muutama hyasintti, mutta pestyäni ne mullasta, ne unohtuivat kuivumaan eivätkä päätyneet pöytään asti. Mutta hyvin pärjää ilman niitäkin. Jouluntunnelmaan ei siis paljoa vaadita, luonnosta löytyy vaikka minkälaisia koristeita, kun vähän poikkeaa lenkkipolun varteen, ja loput voi ostaa kaupasta.

 

joulukattaus joulukattaus joulukattaus joulukattaus joulukattaus joulukattaus

 

Näiden kuvien myötä Kotitalosta -blogi hiljenee joulunviettoon. Instagramin puolella jatkan joulunpyhien ylikin, joten Kotitalosta -blogi kannattaa ottaa seurantaan Instagramissa sekä Facebookissa.

 

Oikein ihanaa ja rentouttavaa joulun aikaa teille kaikille!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.