VALIKKO
17.6.2016 15:04

Mitä onni on?

Sain 147 cm elämää -blogista haasteen, jossa listataan asioita, jotka tekevät onnelliseksi. Olen huono tarttumaan näihin haasteisiin, sillä, jos en vastaa niihin heti, unohdan ne kokonaan. Nyt tämä, joku aikaa sitten jo, saatu haaste kuitenkin palasi mieleen, ja mikäs sen parempi kuin vähän kipeänä sohvalla maaten listailla onnelliseksi tekeviä asioita. Kirjoitan tähän juttuja, jotka tekevät minut onnelliseksi juuri nyt, tällä hetkellä, kun makaan nenä tukossa ja pää kipeänä tässä sohvalla.

onni

Olen onnellinen kesästä. Olen täysin kesäihminen. Rakastan lämpimiä kesäpäiviä, jolloin kotona ovet voivat olla auki aamusta iltaan, ja lapset pääsevät kulkemaan ulos ja sisälle ilman pukemista ja riisumista. Rakastan lämpimiä kesäiltoja, kun koiran kanssa voi lähteä lenkille lyhyissä shortseissa ja topissa. Rakastan valoisia kesäaamuja, kun auringonsäteet pilkistävät verhojen välistä ja valaisevat koko kodin (enkä ymmärrä pimennysverhoja, joiden kanssa tuntuu kuin päivä ei alkaisi ollenkaan.) Rakastan lämmintä kesäsadetta, joka saa luonnon vihreäksi ja tuoksuu ihanalta. Rakastan myös ulkona syömistä, retkiä, rantapäiviä ja koko päivän ulkona olemista.

onni

Olen onnellinen siitä, että saan olla kotona lasten kanssa. Ja siitä, että minulla on mies, joka tukee minua siinä eikä pidä minua vain töitä pakoilevana lusmuna. Olen nyt ollut kuusi vuotta kotona lasten kanssa, ja nauttinut tästä ajasta. Totta kai on hetkiä, jolloin tuntuu, että ehkä se töissä käyminen olisikin helpompaa, mutta pääsääntöisesti tykkään tästä hetkestä, kun lapset ovat pieniä. Meillä ei ole aikatauluja eikä kiireisiä aamuja. Saan nähdä kaikki lasteni kehitysvaiheet ja olla läsnä.

onni

Olen onnellinen uudesta tatuoinnistani. Olen monta vuotta siitä haaveillut, ja nyt sain sen viimein otettua. Ja se on hieno, vaikka ensin vähän jännittikin, millainen siitä tulee. Se on juuri sellainen kuin toivoin ja nyt minulla on konkreettinen jälki lapsistani aina mukana.

onniOnni

Kaiken tämän lisäksi olen onnellinen lapsistani, kolmesta ihanasta ja erilaisesta persoonasta, jotka saavat minut välillä raivon partaalle ja, jotka tekevät minusta maailman onnellisimman ihmisen.

Miehestäni, joka jaksaa katsella minua päivästä toiseen. Joka lähtee mukaan kaikkiin hulluihin juttuihini ja nauraa hölmöille jutuilleni.

Perheestä ja sukulaisista, jotka auttavat, kun apua tarvitaan.

Kodista, jossa saa olla juuri sellainen kuin on. Jossa saa toteuttaa omaa luovuuttaan ja tehdä sitä, mikä tekee onnelliseksi.

Terveistä päivistä, jotka välillä tulee otettua liian itsestäänselvyyksinä, mutta joiden arvon muistaa, kun ne menettää.

Ja ennen kaikkea elämästä juuri nyt, tällaisena kuin se on, iloineen ja suruineen.

Onni

Onni

Jaan tämän haasteen täällä Stoorilaisten parissa, ja haasteen saavat:

Jenora Designin Jenni

Mukavuusalueen Riikka

Dam Road Bluesin Päivi

Kaikki on hetken tässä Anniina

Haaste siis menee näin:

”Listaa ne pienet ja miksei suuretkin asiat, jotka tekevät juuri sinut onnelliseksi, jaa blogissasi tai muualla somessa ja lähde jakamaan hyvää mieltä eteenpäin haastamalla muutkin miettimään syitä olla onnellinen. Kirjoita siis niin viisi kuin sataviisi asiaa – ainahan näitä voi lisäillä jälkikäteen – ja laita vaikka huoneesi seinälle.”

Kommentit

  • Maria

   Kiitos 🙂 Tykkään myös 🙂 Näissä tatuoinneissa on vaan se huono puoli, että kun yhden ottaa, haluaa heti toisen. Ensimmäisen otin 18-vuotiaana ja nyt heti toisen 30-vuotiaana. Ei ollut kuin 12 vuoden tauko 😀 Katotaan, miten pitkäksi väli tällä kertaa venyy…

    0
 • Anniina

  Kiitos haasteesta! Haasteisiin on aina kiva vastailla, tosin tää tuntuu jotenkin vähän vaikealta… Vastailen silti joku päivä 🙂 Ps. mun blogin nimi on Kaikki on hetken tässä 🙂

   0
  • Maria

   Apua, mitä mä oon kirjoitellut. Anteeksi, nyt on blogin nimi korjattu oikeaksi. Kun on pää täynnä räkää, niin ei ajatus oikein kulje 🙂

    0
 • Jenni

  Hei apua mähän en ole edes huomannut tätä!
  Kiitos, ehdottomasti otan haasteen vastaan 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.