VALIKKO
18.12.2018 15:22

muutama itse tehty kranssi jouluksi

 

Muutama viime hetken kranssi idea jouluksi. Nämä ovat helppoja ja nopeita tehdä, ja ne sopivat niin sisälle kuin uloskin.

Ensimmäiset kranssit ovat ystäväni tekemät. Ne on tehty lehtikuusenoksista taivuttelemalla ympyrän muotoon. Lehtikuusi on näin talvella lehtensä tiputettuaankin todella kaunis ja sen oksissa kiinni olevat kävyt ovat ihania. Harmittavan vaikea näitä lehtikuusia on vain löytää, niitä kun ei joka metsässä kasva.

 

Kranssi Kranssi

 

Yhden kranssin tein katinliekoista sekä eucalyptuksen lehdistä. Pohjana käytin henkaria, jonka sai taivuteltua helposti ympyrän muotoon. Kiinnitin katinliekon oksia pohjaan ohuella rautalangalla ja eri suuntiin sojottavat oksat kasasin nippuun vihreällä ompelulangalla. Sen jälkeen kiinnitin kranssin päälle muutamia eucalyptuksen oksia. Tämä valmistui hetkessä, ja tuo nyt joulun tuntua meidän ulko-oven vieressä.

 

Kranssi Kranssi

 

Kranssit ovat nopea ja helppo tapa lisätä joulua kotiin. Niitä voi tehdä vaikka mistä oksista omien mieltymysten mukaan.

 

Mukavaa joulunodotusta, ei enää montaa yötä..

 

 

Kotitalosta -blogia voit seurata myös Facebookissa sekä Instagramissa.

 

Kommentit

  • Sini

    Voi että miten nättejä, kyllä noilla kelpaa koristella kotia jouluiseksi! ♥ Ihanaa joulunodotusta sullekkin!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.