VALIKKO
23.1.2018 12:05

Olohuone muuttuu jälleen

Terveisiä taas meidän olohuoneesta. Tällä kertaa siirsin sohvan ainoan seinän eteen, joka olohuoneestamme löytyy. Aikaisemmin sohva oli keskellä lattiaa keittiön ja olohuoneen välissä. Pidän uudessa järjestyksessä siitä, että se on todella avara. Se saa kodin näyttämään suuremmalta ja tilavammalta, kun sohva ei ole keskellä huonetta rajaamassa olohuonetta keittiöstä. Nyt myös viherkasvit saavat enemmän valoa, kun pääsivät ikkunan eteen. Jos nekin alkaisivat taas näyttää elonmerkkejä pimeän talven jäljiltä.

Vähän tässä järjestyksessä kuitenkin mietityttää television paikka. Se näkyy ärsyttävästi suoraan ulko-ovelta, eli on ensimmäinen asia, mihin sisään tullessa kiinnittää huomion. Ja koska se ei ole enää sohvaa vastapäätä, ei näkymäkään ole kovin hyvä. Meillä katsotaan televisiota, varsinkin lapset tykkäävät katsoa ohjelmia niin keittiön kuin olohuoneenkin puolella, joten televisiota tarvitaan. Myös television yläpuolelle seinälle pitäisi vielä keksiä jotakin. Ehkä seinäamppeleita viherkasveille tai sitten joku ryijy. Ja sohvan takana oleva yksinäinen taulukin saattaisi kaivata kaveria.

Sohvan viereen seinälle haluaisin vielä jonkun kevyen verhon. Materiaaliksi tosiaan mietin pellavaa, se miellyttää keveydellään ja tekstuurillaan. Mutta se väri – valkoista, harmaata, pellavaa, luonnonvalkoista. En ole osannut vielä päättää.

Huonekalujen siirtäminen on sisustamista halvimmillaan. Pelkästään sohvan paikkaa muuttamalla, muuttuu kodin ilme ja tunnelma ihan kokonaan. Sopii hyvin tällaiselle helposti kyllästyvälle henkilölle. Ja parasta tässä on se, ettei sisustus ole koskaan valmis, se elää jatkuvasti ja muuttuu pikku hiljaa, ja kun alkaa kyllästyttää, siirtyy sohva taas helposti toiseen paikkaan.

 

 

 

Kommentit

 • Katja

  Heippa☺️ Mistä tuo lipasto on hankittu mikä on tuossa ikkunan alla?

   0
  • Maria

   Siinä on kaksi Ikean Bestå lipastoa vierekkäin 🙂

    0
 • Maria

  Siinä on kaksi Ikean Bestå lipastoa vierekkäin

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.