VALIKKO
15.3.2019 10:00

Olohuoneen uusi järjestys

Kasvavat viherkasvit kaipasivat lisää tilaa ikkunan edestä, joten raivasin sitä niille vaihtamalla olohuoneen järjestystä. Kokeilin laittaa sohvan keskelle olohuonetta. Aiemmin olen ajatellut sen olevan huono vaihtoehto makkarin oven sekä takan takia, mutta ei se nyt niin pahalta näytäkään.  Lisäksi siirsin toisen bestå-kaapin pois olohuoneesta, ja laitoin jäljelle jääneeseen jalat. Aika kivan näköinen tuli siitäkin. Olisin halunnut jotkut vähän erikoisemmat, ehkä messinkiset jalat, mutta en ollut valmis laittamaan niihin montaa sataa euroa, joten nämä perusjalat K-Raudasta saavat nyt kelvata. Voisihan nuokin halutessaan maalata, mutta katsotaan nyt. Vielä se toinenkin kaappi odottelee lastenhuoneessa kohtaloaan. En uskalla myydä sitä ihan vielä, jos en olekaan pidemmän päälle tyytyväinen tähän ratkaisuun, ja haluan tasot takaisin. Vielä kivempi tuo kaappi olisi, jos siinä ei olisi päällä tuota valtavaa mustaa mötikkää, josta muu perhe pitää niin kovin, ettei sitä voi poiskaan viedä. Haluaisin niin kovasti sellaisen Frame taulutelevision meille, mutta en ole saanut ideaa myytyä vielä miehelle (johtuen ehkä sen hinnasta ja siitä, että tuo nykyinen toimii vielä ihan hyvin).

 


Olohuoneen sisustus

 

Daybed siirtyi seinän viereen, ja se toi seinälle lisää tilaa ja avaruutta. Ja nyt kasveilla on kaikki tila ikkunan edessä. Olen vaihtanut viime päivinä kasveja isompiin ruukkuihin, ja niitä on tullut nyt lisää tuohon olohuoneen ikkunan eteen, pitää ottaa joku päivä uudet kuvat. Nämä otin yksi aurinkoinen päivä. Kevätaurinko on alkanut paistaa ihanasti ikkunoista sisään, paljastaahan se pesemättömät ikkunat ja villakoirat nurkista, mutta antaa myös paljon energiaa ja intoa sisustuskuvauksiin.

 

Olohuoneen sisustus Olohuoneen sisustus Olohuoneen sisustus

 

Otin myös toisen sohvapöydän käyttöön, koska tilaa tuli enemmän kaapin lähdettyä. Se saa nyt olla tuossa siihen saakka, kun voin siirtää sen taas kesäksi terassille.

 

 

 

Ihanaa viikonloppua!

 

 

Ota seurantaan myös Kotitalosta blogin Instagram sekä Facebook, niin pysyt paremmin mukana jutuissa.

Kommentit

 • Liisa

  Vitsit, että mä tykkään tuosta Daybedista. Ja miten kivalta tuo keltainen torkkupeitto näyttää <3

   0
 • Jenni

  Ihanan valosa olkkari 🙂 seuraavan sisustuspuuskan koittaessa meille saa tulla kans ammattijärjestäjäks

   0
  • Maria

   Kiitos 🙂 Voi että, jonkun verran riittäis vielä omissakin nurkissa järjesteltävää, ja kummasti sitä keksii aina jotain uuttakin, ja voi aloittaa alusta 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.