VALIKKO
3.6.2016 18:37

Perjantaifiiliksiä ja viikonlopun hommat

Perjantai ja kesäkuu, apua! Mihin tämä aika oikein menee? Meillä perjantai on tavallisesti siivouspäivä, mutta tänään ei viitsitty huhkia sisällä, koska säätiedotuksen mukaan tänään on viimeinen hellepäivä pitkään aikaan. Toivottavasti koko kesä ei ollut tässä, vaan saadaan nauttia helteistä vielä myöhemmin. Toin tällä viikolla kesää vähän sisällekin kukkien muodossa. Ihania nuo luonnonkukat myös olohuoneen pöydällä.

olohuoneolohuone

Tänä viikonloppuna saan ehkä vihdoin etuterassinlaajennusprojektin alkamaan. Olen puhunut viimeiset kolme vuotta, että haluaisin meidän etupihalle myös jonkinlaisen oleskelualueen, koska takaterassi on lämpiminä päivinä tukahduttavan kuuma, ja lasten leikit keskittyvät meillä etupihalle, joten miten mukava olisikaan istuskella terassilla ja samalla vahtia lasten leikkejä. Nyt on ainakin peräkontti täynnä betonilaattoja ja huomenna tarkoitus hakea runkopuuta kaupasta. Joten toivoa on, että terassi tänä kesänä vielä valmistuu.

Lisäksi viikonloppuna on luvassa terassipöydän tuunausta. On tuppeensahattua siperianlehtikuusilankkua, hiomakone, rautasulfaattia sekä puuöljyä. Mitä tästä tulee? Selviää toivottavasti myöhemmin.

Ja koska tänään ei tosiaan viitsitty siivota, niin katsellaan kuvia siististä kodista ja kuvitellaan, että täällä on siistiä.

Ps. Vielä kaksi päivää aikaa käydä osallistumassa Jyväskylän Kesässä järjestettävään Hiiulihei -konserttiin! Jos konsertti kiinnostaa, niin kannattaa käydä osallistumassa, mahdollisuus voittaa kahden hengen liput. Klikkaa itsesi arvontaan tästä.

Mukavaa viikonloppua!

olohuone olohuone olohuone olohuone olohuone makuuhuone

 

Kommentit

  • Liisa

    Mulla oli tänään vapaapäivä ja vähän samat fiilikset eli piti kuin viimeistä päivää olla ulkona nauttimassa helteessä. Päädyin kompromissiratkaisuun etten olisi täysin toimeton. Pesin peittoja ja tyynyjä. Juoksin aina välillä sisällä täyttämässä sekä tyhjentämässä pesukonetta ja muuten istuin pihalla lukemassa kirjaa.

    Mukavaa viikonloppua!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.