VALIKKO
13.5.2019 16:44

Piristystä sisustukseen julisteilla – sisältää alennuskoodin Poster Store -verkkokauppaan

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Poster Store on vuonna 2014 Tukholmassa perustettu julisteita ja kehyksiä myyvä liike. Ajatus Poster Storen perustamiseen syntyi veljeksien, Oskar ja Tobias Renlund, ajatuksesta, että taide pitäisi olla kaikkien saatavilla eikä kauniiden asioiden tarvitse olla kalliita. Julisteet painetaan paikallisesti Tukholmassa ruotsalaisella paperitehtaalta nimeltä Lessebo bruk. Julisteet on painettu taidegalleria-laatuiselle raskaalle paperille, ja ne eivät muutu keltaisiksi ajan kuluessa. Kehyksiä Poster Storesta on saatavilla alumiinisina kullan, kuparin, hopean ja mattamustan väreissä. Puukehyksiä taas löytyy tammen ja saksanpähkinänvärisinä sekä mäntypuiset kehykset mustalla ja valkoisella viimeistelyllä. Kaikissa kehyksissä on pleksilasi, joka tekee kehyksistä kevyitä, kestäviä ja kirkkaita.

Pääsin valitsemaan yhteistyössä Poster Storen kanssa muutamia julisteita ja kehyksiä kotiin, ja tämä tilaisuus tuli todella hyvää aikaan. Revittyäni makuuhuoneen tapetin pois, kaipasin seinälle jotain hillittyä yksinkertaista julistetta Samalla kertaa löysin julisteet Poster Storen valikoimista kotimme useampaankin huoneeseen.

 

 

Makuuhuoneen julisteet

 

Makuuhuoneen nurkkaan sain Poster Storen julisteiden avulla luotua kivan taulunurkkauksen. Seinällä oleva maalattu naisen kuva on yksinkertainen ja rauhallisen värinen, eli juuri täydellinen makuuhuoneeseen. Close juliste taas sopi hyvin yhteen pariksi tekstijulisteen kanssa. Rennosti lattialle sijoitettuna taulut näyttävät omaan silmään sopivan boheemilta, ja näin vältin myös ylimääräiset reiät seinässä.

 

 

Lisäksi makuuhuoneen lipaston päälle sijoitin kauniin aamuaurinkojulisteen julisterimoilla kiinnitettynä. Näen julisteen ensimmäisenä kun avaan silmät eli käytännössä herään siis joka aamu auringonpaisteeseen. Lisäksi pieni postikortin kokoinen juliste kultaisilla kehyksillä lipaston päällä John Lennonin sanoilla osui ja upposi.

 

 

 

Lastenhuoneiden julisteet

 

Selatessani Poster Storen valikoimia löysin lasten taulut -osiosta lastenhuoneisiin sopivia julisteita. Vee Speersin The Birthday Party #16 Juliste oli juuri oikean sävyinen ja niin kaunis, että se sai minut vauhdittamaan tytön huoneen seinien maalaamista. Maalasin seinät Tikkurilan Neito sävyllä puoliksi epätasaisella reunalla, ja mielestäni tuo juliste on kuin tehty tuohon seinälle. Pitkään olen täälläkin huoneessa tuskaillut sisustuksen kanssa, mutta nyt viimein palat alkavat loksahdella paikoilleen.

 

 

Toiseen lastenhuoneeseen valitsin valas- ja metsäneläinaiheiset julisteet. Lapset innostuivat näistä heti, ja kohta myös eläinten englanninkieliset nimet alkaa olemaan hallussa. Puiset julisterimat sopivat todella hyvin näihin julisteisiin ja lastenhuoneen rentoon tunnelmaan. Pojan sängynpäätyyn päätyi kokoelmaan sopiva Batman-juliste, jossa on hauska teksti.

 

Poster Store

Forest Animals ja Whales julisteet

 

 

Julisteet kodin muihin huoneisiin

 

Lisäksi vaihdoin olohuoneen taulun kesäisempiin heiniin, ja tarvittaessa voin tähän vaihtaa myös makuuhuoneesta aamuauringon säteet julisteen. Pidän julisteissa nimenomaan siitä, että niillä saa helposti ja nopeasti vaihtelua sisustukseen.

 

 

Yhden julisteen valitsin myös vessaan. Tarkoitus olisi jossain vaiheessa laittaa vessan seiniin uutta harmaata pintaa, jolloin tuo juliste tulee sopimaan tilaan entistä paremmin.

 

 

 

Myös kirjahyllyyn päätyi yksi pieni juliste. Olen ihastunut näihin yksinkertaisiin yhdellä viivalla vedettyihin kuviin, joten yksinkertainen figuuri kultaisilla kehyksillä päätyi kirjahyllyyn.

 

 

Olen kyllä tyytyväinen näihin valintoihin. Julisteilla saa kivasti vaihtelua sisustukseen pienellä vaivalla.

 

Ilokseni saan tarjota myös teille lukijoille alennuskoodin Poster Store -verkkokauppaan, jolla pääsette ostamaan julisteita 30% alennuksella (alennus ei koske Selection-osion julisteita eikä kehyksiä). Koodilla kotitalosta30  pääsette tilaamaan julisteita 30 % alennuksella 26.5.2019 saakka. Koko valikoimaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa www.posterstore.fi

 

 

Seuraathan Kotitalosta -blogia myös Instagramissa sekä Facebookissa.

Kommentit

 • Een

  Moi, joko olet päätynyt johonkin sävyyn makuuhuoneen maalausprojektissa? Meillä nuo 3 täysin samaa sävyä pohdinnassa ja vaikea päättää kolmesta hyvästä paras! Eli piazza laasti ja valamo… Meillä etelään aukeavat ikkunat ja aika valoisa huone, niin piazza juurikin mietityttää onko liian vaalea, tällä hetkellä laasti tuntuis varmimmalta 😀 nää valinnat vaihtuu harva se päivä! Ehkä kaikki on hyviä valintoja, melkein vois arpaa vetää 😀

   0
  • Maria

   Moikka, mä päädyin jättämään seinän valkoiseksi. En osannut päättää harmaiden sävyjen välillä, ja silmä ehti tottua jo tuohon valkoiseen. Tykkään, kun on niin neutraali ja raikas, ja saa huoneen näyttämään valoisammalta ja isommalta. Kaikki kolme oli kyllä kivoja sävyjä. Itelläkin oli Piazza ykkössijalla, ja sillä olisin varmaan maalannut, jos olisin harmaaseen päätynyt 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.